YAVİLİOĞLU: UFKUMUZU VATANDAŞ ÇİZER

AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, ilçe gezilerini sürdürüyor. Hafta sonunda Palandöken, Aziziye, Horasan ve Köprüköy ilçelerinde gerçekleşen ilçe parti teşkilatları toplantılarına katılan Yavilioğlu, ilçelerde esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

04 Şubat 2013 Pazartesi 17:15
YAVİLİOĞLU: UFKUMUZU VATANDAŞ ÇİZER
Erzurum’un son on yılda aldığı hizmetlerle bir cazibe merkezi haline geldiğini, eğitim, sağlık, ulaşım, enerji, turizm ve kış sporları alanında marka şehir olduğunu açıklayan Milletvekili Yavilioğlu, Eğitim kampüsleri, Lojistik Köy, Sağlık kampüsü yatırımlarının da hayata geçirilme safhasında olduğunu belirtti.

TOPYEKÜN HİZMET ANLAYIŞI

Geçmişte hizmetlerin merkezden çevreye doğru yapıldığını, AK Parti iktidarları döneminde ise bu yanlış anlayışın terk edilerek topyekün hizmet anlayışının getirildiğini ifade eden Yavilioğlu, hizmet anlayışlarının insan eksenli olduğunu vurguladı. Hemen her ilçede devlet hastanesi kurulduğunu, ilçelerin ulaşım sorunlarının tamamen giderildiğini kaydeden Yavilioğlu, , AK Parti iktidarlarının insan odaklı yaklaşımıyla ilçelerin yaşanılır hale getirildiğini söyledi.

SOSYAL VE EKONOMİK PROJELER

KÖYDES projesiyle köylere yaşam düzeyini artırıcı hizmetlerin taşındığını, küçük yerleşim alanlarında alt yapının kurulduğunu anlatan Yavilioğlu, Erzurum’un bu projeden en fazla yararlanan illerin başında geldiğini hatırlattı. Yavilioğlu, “AK Parti iktidarları öncesinde çiftçi toprağına, esnaf işyerine küskün hale getirilmişti. İktidarımız döneminde ise sosyal ve ekonomik projelerle, tarımsal ve ticari desteklerle bu kötü gidişe dur denildi. Bugün çiftçi toprağı, esnaf işyeriyle barışık hale gelmiştir.”dedi.

HALKIN HİZMETKARIYIZ

‘Biz halka siyaset yapmayız, halk için siyaset yaparız’ diyen Yavilioğlu, önceliklerini belirlerken bunu halkla istişare ve diyalogla gerçekleştirdiklerini kaydetti. Yavilioğlu, “Biz halkın hizmetindeyiz. Ufkumuzu vatandaş belirler. Halka inmeyiz, halkın irfanına ve idrakine çıkarız. Geçmişteki siyasiler halka inmekten söz ederdiler ki bu yanlış bir anlayış ve sakat bir yaklaşımdı. Biz halka çıkarız. Zira biz halkın hizmetkarıyız. Geçmiştekilerle AK Parti’nin farkı budur” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 04.02.2013 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.