ER-VAK Başkanı Güzel’den Süper Kupa tepkisi…

ER-VAK Başkanı Güzel, "Galatasaray ve Fenerbahçe onurlu bir duruş sergilemiştir." dedi.

admin
admin
01 Ocak 2024 Pazartesi 10:36
ER-VAK Başkanı Güzel’den Süper Kupa tepkisi…

Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Başkanı Erdal Güzel, “İstiklal Marşı, ülkemizin namusudur, bağımsızlığımızın ifadesidir. Hürriyetimizin ve istiklalimizin güvencesidir.” dedi.

Suudi Arabistan’da yaşanan Süper Kupa finali ile ilgili açıklama yapan Güzel, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin onurlu duruşlarının bizlere rahmetli Akif’in “Asım'ın nesli.. diyordum ya.. nesilmiş gerçek, İşte çiğnetmedi namusunu, çiğnetmeyecek” mısralarını hatırlattığını ifade etti.

“Mustafa Kemal tartışmasız kurucu liderimiz ve ebedi Cumhurbaşkanımızdır. Kadınları insan yerine dahi koymayan, ilkel kafalı Suudilerin elbette ki bu değerlerden rahatsız olmaları normaldir.” diyen ER-VAK Başkanı Güzel, “İslam coğrafyasının yüz akı Türkiye’nin onlara kötü örnek olması beklenen bir durumdur. İnsan hakkını yok sayan, çağdışı Suudilerin dünyaya verecekleri en ufak bir insanlık göstergesi yok düzeydedir. Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ilkesiyle ilelebet payidar kalacak. Emperyalist ABD’nin beslemeleri ise ilkellikleri ve ukalalıklarıyla hatırlanacaklardır.” ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.