Erzurum’da Belediye Başkanı İYİ Parti’den istifa etti!

31 Mart'ta İYİ Parti Erzurum Horasan Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Özdemir, partisinden istifa etti.

admin
admin
05 Haziran 2024 Çarşamba 07:10
Erzurum’da Belediye Başkanı İYİ Parti’den istifa etti!

31 Mart'ta Erzurum Horasan'da Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Özdemir, İYİ Parti'den istifa etti. Ankara'ya giderek istifasını partinin genel merkezine sunan Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir'in bundan sonraki süreçte 'bağımsız' olarak devam etmeyi düşündüğü öğrenildi.

DERVİŞOĞLU'NA 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ YAPMIŞTI

9 Mayıs'ta İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Özdemir, "En önemli ve en başta tebriğimiz Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu'na Sayın Dervişoğlu bizim için çok kıymetli, değerli isimdir. İYİ Parti camiasına, Türkiye'ye ve Türk milletine hayırlı olsun. Türkiye'nin meseleleri noktasında önemli hizmetlerde bulunan Sayın Genel Başkanımızı tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Bilgisi, birikimi, tecrübesiyle, bu görevi layıkıyla yapacağına da yürekten inanıyorum, başarılar diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Editör

Son Güncelleme: 09.06.2024 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan 2024-06-05 17:13:46

Olmadı .. iyi partiye oy verenler akp nhp tepkisi nedeni ile verdi başkan milletin emanetine sadık kalmadı maalesef olmadı gemde hiç olmadı güveni yoktun 3-4 sene yürür