Erzurum’da öğretmen dehşet saçtı

Erzurum’da lise öğretmeni gece yarısı eşini ve kızını öldürdü, kaçarken yakalandı.

admin
admin
14 Mart 2024 Perşembe 07:36
Erzurum’da öğretmen dehşet saçtı

Erzurum’da psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün (46), kıskançlık nedeniyle tartıştığı ileri sürülen hemşire eşi Kadriye Böçkün (44) ile kızı Asude Helen Böçkün’ü (20) bıçakladı. Talihsiz kadın ile kızı olay yerinde hayatını kaybederken, kaçan zanlı polis tarafından yakalandı.

Olay, gece saatlerinde Erzurum’un Palandöken ilçesi Yunusemre Mahallesi’nde meydana geldi. Zülküf Böçkün, gece yarısı eşiyle tartışmaya başladı. Gürültü üzerine odaya koşan Asude Helen Böçkün de tartışmaya katıldı. Bunun üzerine mutfaktan bıçağı alan Böçkün, eşi ile kızına saldırdı. Anne ile kızın feryatları üzerine evde misafir olan Zülküf Böçkün’ün kız kardeşleri yardıma koştu. Öfkeli kocayı kardeşleri de durduramazken, talihsiz anne kız kanlar içinde yere yığıldı.

Zülküf Böçkün olay yerinden kaçarken, komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, anne Kadriye Böçkün ile kızı Asude Helen Böçkün’ün onlarca bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çat istikametine kaçak Zülküf Böçkün’ü kendi kullandığı otomobille ilçe girişinde yakaladı. Sağlık kontrolünden geçirilen Zülküf Böçkün, daha sonra ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Talihsiz anne ile kızının cansız bedenleri ise, Erzurum Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Eşi ve kızını öldüren coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün’ün Palandöken ilçesinde bir lisede görev yaptığı ve hastanede psikiyatri tedavisi gördüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.