Atatürk Üniversitesi personel alacak!

Başvurular, 11 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek.

admin
admin
29 Kasım 2023 Çarşamba 13:25
Atatürk Üniversitesi personel alacak!

Atatürk Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında 99 sözleşmeli personel alımı için başvuruları kabul ediyor. Başvurular, 11 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek.

Başvuru yapacak adayların belirli genel ve özel şartları taşıması gerekiyor. Bu şartlar arasında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesine uygunluk, güvenlik soruşturması olumlu sonuç, 2022-KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre belirlenen puanlar, askerlik durumu, sağlık belgesi gibi kriterler bulunuyor.

Başvuru için gerekli belgeler arasında eksiksiz doldurulmuş başvuru formu, 2022 KPSS sonuç belgesi, adli sicil belgesi, güvenlik personeli için özel güvenlik görevlisi kimlik kartı fotokopisi, sertifika ve belgeler yer alıyor. Başvuruların, ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde, ilanın belirttiği müracaat birimlerine şahsen veya vekalet vermek suretiyle yapılması gerekiyor.

Adaylar arasındaki yerleştirme işlemleri, 2022 yılına ait KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak yapılacak. Eşit puan durumunda mezuniyet tarihi önce olan adaya öncelik tanınacak.

Atatürk Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı sürecinde çeşitli önemli hususları da vurguluyor. Adayların hizmet sözleşmesinde belirtilen şartları yerine getirmemesi durumunda sözleşmeleri feshedilecek. Ayrıca, sözleşmeli personelin kurum içindeki görevine aykırı davranışları nedeniyle sözleşmesinin feshedilmesi halinde, bir yıl süreyle kamu kurum ve kuruluşlarında yeniden istihdam edilemeyecek.

Başvuruda bulunacak adaylar, yurtdışından alınmış diplomaların denkliğini gösterir belgeyi başvuru formuna eklemeleri gerektiğine dikkat etmelidir.

Sözleşmeli personel alımıyla ilgili tüm detaylar ve başvuru formuna ulaşmak için adaylar, Atatürk Üniversitesi Resmi Web Sitesi üzerinde yer alan “Duyurular” kısmını ziyaret edebilirler.

İLAN EDİLEN POZİSYONLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.