Yolda buldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden satranç seti aldı.

admin
admin
19 Ocak 2023 Perşembe 09:22
Yolda buldu!

Vedat REFAYELİ

Palandöken Belediyesi Hukuk İşleri’nde görevli Avukat Zeynep Şenbak’ın odasına girenler, sehpanın üzerinde satranç takımı görünce çok şaşırıyorlar.

Ancak merak edip Avukat Zeynep Şenbak’a bunun ne anlama geldiğini soranlar ilginç bir hikaye dinliyor.

Genç Avukat Şenbak, bu satranç setinin geçtiğimiz günlerde miting için Erzurum’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat elinden aldığını söylüyor.

Mitingin olduğu gün İsmail Saib Sencer Kütüphanesi yolunda Cumhurbaşkanını taşıyan otobüs ile karşılaştığını ve bu esnada Cumhurbaşkanı ile gözgöze geldiğini söyleyen Şenbak, aracın durduğunu anlattı.

Otobüs durduğunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görevlilere işaret ettiğini ve sonrasında eline uzatılan satranç setini ön kapıdan elini uzatarak kendisine verdiğini belirtti.

Bu satranç setinin kendisi için şu ana kaldığı en güzel ve anlamlı bir hediye olduğunu belirten Zeynep Şenbak, Cumhurbaşkanına hediye seti aldıktan sonra teşekkür ettiğini ifade ederken, kendisini de selamla karşılık verdiğini anlattı.

Seti odasında muhafaza ettiğini ve çok iyi satranç oynayan arkadaşları ile boş zamanlarında oynadığını da söyleyen Şenbak, hediyeye gözü gibi baktığını da sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 19.01.2023 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.