Toprak ve hava dengesi yıllardır bozuluyor. Yeryüzü, gökyüzü ve yeraltına sürekli müdahale ediliyor. Sonra da seller, afetler, depremler çoğaldı deniliyor. Tüm yurtta olduğu gibi gökyüzüne en yakın şehir Erzurum’da zehirleniyor..!

Günümüzde doğal afetlerin yüzde doksanı insan müdahalesiyle gerçekleşiyor. En yakın örneği birkaç gün önce yapay yağmur için bulut tohumlama yöntemini kullanarak milyarlar harcayan Dubai’de yaşandı. Yer yerinden oynadı, Arap çöllerinde.

Gökyüzüne hiç bakar mısınız? Oysaki Allah, Kaf suresi 6. ayette, gökyüzüne bakmanın bir ibadet olduğunu söyler... Her neyse, dönelim konumuza. Uçakların arkasından oluşan ve uzun süre kaybolmayan izler var ya işte o izlerle dünya zehirleniyor. Gök kubbemiz, 1990 yılından beridir NATO'ya üye ülkelerin askeri ve sivil uçakları tarafından spreyleniyor. Pınar başındaki su şehri Erzurum bile..!

Amaç, insanların kolay hastalanması, kısırlaşması ve daha çok ilaç tüketmesini sağlamak. Spreylerle oluşturulan yapay bulutlarla, güneş ve yıldızların etkileri kırılıyor. İnsanların içine kapanık, bencil ve duyarsız, burunları tıkalı, nefesleri düzensiz ve sürekli hasta olmaları hedefleniyor. Havadaki nem oranı artırılarak, mevsimler birbirine karıştırılıyor, çeşitli böcek ve kuş türleri yok ediliyor. Şu günlerde tüm dünya bunlarla çalkalanıyor. Bu mevzuya Chemtrails deniliyor. Bir araştırın isterseniz.

Çoğu insan bunlara komplo teorisi diyor. Fakat, Nisa suresi 119. ayet bakın ne diyor? ‘’Mutlaka onları saptırıp, asılsız kuruntulara daldıracağım. Onlara buyuracağım, Allah'ın yarattığını bozacaklar..!’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Okan 2024-04-28 14:54:47

Ne yapmalı ne etmeli. Bunun farkındayız ama ne yapılabilir ki. Virüs döneminde de karşı koymaya çalıştık adımız aşı karsitina çıktı. Gücümüz yetmiyor. Küresel ısınma diyorlar inanmıyorum ama kime anlatsam anlattığımda inanmıyor.

Avatar
Nezir Orhan 2024-04-28 14:42:34

Devlet buna niye izin veriyor sıkıntılı bir durum malesef.
Putin buna izin vermedi ve bu uçaklar görünürse uçakların vurulacağını açıkladı

Avatar
Mustafa 2024-04-26 13:50:14

[26/4 12:07] M. Güvenli: Kayıt sistemi başladığı günden bu güne tüm dünyada kayda geçmiş en sıcak mart ayını bu yıl yaşamışız.
Jeolojik dengeyi bozduk.
[26/4 12:09] M. Güvenli: Kızıl derililerin bir ata sözü var demişler ki;Doğa bize dedelerimizin mirası değil çocuklarımızın emanetidir

Avatar
Fikriye 2024-04-26 10:44:47

Doğayı kıyamete zorladıkları doğru bunu bilerek yapıyorlar tanrıcılık oynuyorlar olan bizlere oluyor nasıl önlem alacağız

Avatar
Hüseyin TAŞKIN 2024-04-26 08:56:50

Biz bunları anlayıp inanan kadar iş işten geçer. Dünya biliyor bunu. Biz halen daha sakız çiğnemek orucu bozar mı bölümündeyiz. Yani bu mevzular bizi aşar