Dadaş ligi bitirmiş

Trendyol 1. Lig’in 33. Haftasında Erzurumspor FK Ümraniyespor’a 2-0 yenilerek 44 puanda kaldı.

admin
admin
06 Mayıs 2024 Pazartesi 06:52
Dadaş ligi bitirmiş

Ligi orta sıralarda bitirmeyi garantileyen Erzurumspor FK, düşme potasındaki Ümraniyespor karşısında etkili bir futbol ortaya koyamadı ve rakibine 2-0 mağlup oldu.

Trendyol 1. Lig’in 33. Haftasında Erzurumspor FK Ümraniyespor’a 2-0 yenilerek 44 puanda kaldı.

Ligde kalmanın rahatlığı ile maça çıkan Erzurumspor FK Ümraniyespor, karşısında özellikle gol yollarında etkili olamayarak sahadan 2-0 mağlup ayrılarak evine puansız döndü.

Trendyol 1. Lig'de 33. haftada Ümraniyespor evinde Erzurumspor FK'yi ağırladı. Karşılaşmayı ev sahibi 2-0 kazandı.

Maçta açılış golünü ikinci yarıda 55. dakikada Emre Demir attı. Son dakikalarda ise İlhami Siraçhan Nas skoru tayin etti ve karşılaşma 2-0 sona erdi.

Bu skorla Ümraniyespor puanını 40 yaparken Erzurumspor FK 44 puanda kaldı.

Toplamda 10, deplasmanda 8, sezonun ikinci yarısında 4’üncü yenilgisini alan Erzurumspor İstanbul ekibi karşısında başa baş bir mücadele vermesine rağmen, gol yollarında başarılı olamadı ve sezonun ilk yarısında evinde 1-1 berabere kaldığı İstanbul ekibi karşısında rövanşı alamadı.

KUTLU: GÖSTERDİĞİMİZ MÜCADELE UYUYAN DEVİ UYANDIRDI

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Ümraniyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ümraniyespor’u tebrik ederek konuşmasına başlayan Kutlu, “Ligde kalmaları adına önemli bir maçtı ve kazandılar.” dedi.

Kendileri açısından olağanüstü bir sezon olduğunu söyleyen Kutlu, “3 sezondur transferimiz kapalı olmasına rağmen oyuncularımız büyük bir mücadele örneği gösterdiler. Hepsinin emeklerine, yüreklerine sağlık. Yaklaşık bir buçuk yıldır beraberiz. Takım olarak gösterdiğimiz mücadele tabiri caizse uyuyan devi uyandırdı ve tüm camiaya büyük bir umut oldu diyebilirim.” diye konuştu.

Erzurumspor’un büyük bir camia olduğunun altını çizen Kutlu, “Geniş kitlesi olan önemli bir kulüp. Ancak son üç senedir yaşadığı süreç bir yorgunluk yaratmıştı. Bunu kırdığımızı, aştığımızı düşünüyorum. Yukarıda da belirttiğim gibi biz uyuyan devi uyandırdık. Başkanımızın, yönetim kurulunun, bizlerin ve oyuncularımızın omuzlarında büyük bir yük vardı. Bu yükü layıkıyla taşıdık. Bundan sonra top artık şehrin önde gelenlerinde. Yapılacak sağlıklı planlamayla Erzurumspor’un en geç iki sene içinde layık olduğu Süper Lig’e çıkabileceğini düşünüyorum. Tüm taraftarımıza ve camiamıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Hakemler: Süleyman Bahadır, Hüseyin Kıvanç Durmaz, Sabri Öğe

Ümraniyespor: Übeyd Adıyaman, Uğur Kaan Yıldız, Cavare, Mustafa Eser, Emre Kaplan, Titebah (Muhammed Mert dk. 65), Serkan Göksu, Cofie (Diniyev dk. 85), Emre Demir (İlhami Siraçhan Nas dk. 69), Tiago Çukur, Emrecan Bulut (Bouali dk. 86)

Yedekler: Abdulsamed Damlu, Melih Okutan, Saponjic, Onur Ayık, Kosoko, Batuhan Arıcı

Teknik Direktör: Orhan Gençer

Erzurumspor FK: Göktuğ Bakırbaş, Gürkan Varlık (Celal Hanalp dk. 46), Orhan Ovacıklı, Mustafa Yumlu, Yakup Kırtay, Ufuk Budak, Özgür Sert (Furkan Özhan dk. 57), Estrela, Sefa Akgün (Alican Özfesli dk. 73), Eren Tozlu, Rosheuvel (Süleyman Koç dk. 58)

Yedekler: Rıdvan Yağcı, Alperen Karaca, Hüseyin Mevlütoğlu, Muhammed Yavaş, Cengizhan Bayrak, Eren Özdemir

Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Goller: Emre Demir (dk. 55), İlhami Siraçhan Nas (dk. 89) (Ümraniyespor)

Sarı kartlar: Emre Demir, Emre Kaplan (Ümraniyespor)

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporDADAŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.