Tavlaşoğlu: Termal turizm yatırımlarına öncelik verilecek

Tavlaşoğlu; Ilıca’nın termal su potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz

admin
admin
01 Mart 2024 Cuma 11:31
Tavlaşoğlu: Termal turizm yatırımlarına öncelik verilecek

Cumhur ittifakı Aziziye Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Aday olarak açıklanmasının hemen ardından ilk olarak Mahalle statüsündeki köylere ve Ilıca Mahallesi’ne çıkarma yapan Tavlaşoğlu, gittiği her yerde özellikle Cumhur ittifakı vurgusu yapıyor.

Tavlaşoğlu, Cumhur ittifakının proje değil dava odaklı olduğuna dikkat çekıyor. Erzurum’un ilk yerleşim yeri olan Ilıca’da esnaf ve vatandaşlarla buluşan Tavlaşoğlu, göreve gelmeleri halinde termal turizm alanında özel sektör ve devlet yatırımlarına destek vereceklerinin sözünü verdi.

Kendisinin Jeoloji Mühendisi olduğunu hatırlatan Başkan Adayı Tavlaşoğlu, Türkiye’deki termal sular içerisinde mineral bakımından oldukça zengin olan Ilıca termal sularının büyük yatırımları hak ettiğini dile getirdi.

Ilıca termal sularının büyük ölçekli yatırımlardan hak ettiğini alabilmesi için çalışacaklarını kaydeden Tavlaşoğlu, “Türkiye’nin en kaliteli termal suları büyük yatırımları sonuna kadar hak ediyor. Nasip olur göreve gelirsek bu yatırımların desteklenmesi konusunda çalışmalarımız olacak. Ilıcamız İnşallah Türkiye’nin en modern tesislerine sahip olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın!” dedi.

ILICA’DA BÜYÜK DÖNÜŞÜM BAŞLAYACAK

Cumhur ittifakı Aziziye Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, Ilıca termal sularının yatırımlarının yanı sıra yine Ilıca Şeker Fabrikasının hemen karşısında bulunan 2. OSB’nin alt yapı çalışmalarının devam ettiği hatırlatmasında bulundu.

Önümüzdeki yıl içerisinde 5 bine yakın işsizin istihdamı ile başlangıç yapacak 2. OSB’nin Erzurum’un işsizlik ihtiyacına bile cevap verecek nitelikte olacağının altını çizen Tavlaşoğlu, “2. Organize Sanayi Bölgesi daha şimdiden yatırımcının ilgi odağı olmuş durumda. Bir an önce yerleşmek için çaba gösteren firmalarımız binlerle ifade edilecek istihdam sözünü veriyorlar. İnşallah Ilıca’nın bu vesile ile büyük değişim ve dönüşümünü de görmüş olacağız.” şeklinde konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali̇ 2024-03-05 21:47:42

30 yıldır sizin elinizde erzurum be yaptınız? şimdimi yapacaksiniz