Hayaldi hayal kaldı

admin
admin
12 Mayıs 2024 Pazar 12:52
Hayaldi hayal kaldı

Vedat REFAYELİ

Özellikle müteahhitlerin ağzını sulandıran, yüzük kaşı denilen yerdir.

Sadece Mehmet Sekmen dönemde değil, Ahmet Küçükler ve öncesinde de Mahmut Uykusuz’un başkan olduğunda bir hayaldi, Dağ mahallesinde yeni, modern yapılaşma. 

Burada gerek modern bir şehirleşmeyi imal etmek gerekse oradaki gecekondulardan oluşan çirkin yapılaşmanın önüne geçmek için çok şeyler söylendi, çok vaadlerde bulunuldu.

Kulağa hoş gelen o sözler, onca yıl geçti, bugün bakıyoruz hele daha gerçekleşmiş değil.

Her ne kadar Çevre Bakanlığı da bir dönem bu konuda bir proje hazırlamış olsa dahi bırak gerçekleşmeyi, o hayallerin yanına bile yaklaşılmadı.

Estetik olarak hiç de tasvip görmeyen bir iki dikey bina ve TOKİ konutları dışında bu alanda yaprak kıpırdamadı, fotoğraf karesi aynı kaldı.

Şu ya da bu sebeple olsun o güzelim alan, bıraktığımız gibi yerinde duruyor ve hayallerimiz ile başbaşa kalmış durumdayız.

Editör

Son Güncelleme: 12.05.2024 12:54
Anahtar Kelimeler:
ErzurumHayalVedat Refayeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.