Üniversite muhtarını seçti

admin
admin
27 Nisan 2024 Cumartesi 10:30
Üniversite muhtarını seçti

Vedat REFAYELİ

Atatürk Üniversitesi’nde muhtarlık seçimini Orhan Çavuşoğlu kazandı.

Eski muhtar Mahmut Gençağa ile aylar öncesinden muhtarlık yarışına giren Orhan Çavuşoğlu, toplam 3263 seçmenin bulunduğu Üniversite kampüsünde en çok oyu alarak birincilik ipini göğüsledi, yeni muhtar oldu.

Kendisi EYT’den emekli olan ve geçimini servisçilik ile kazanan Çavuşoğlu, daha önce girdiği seçimi kaybetmiş ama yılmamış, ikinci defa adaylığını koydu.

43 yaşındaki çiçeği burnunda muhtar Çavuşoğlu, ilk etapta kampüsü daha güzel yaşanılabilir bir kampüs yapmayı hedeflediklerini belirterek, görev süresi içerisinde aralarında bir de bayanın olduğu ihtiyar heyeti ile birlikte taziye evi olarak da hizmet verecek mahalle konağının yanısıra, öğrenci yoğunluğundan ötürü kapalı otobüs durakları yapımı olduğunu söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 27.04.2024 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.