Artık o da bir makam sahibi!

TRT Müdürünün eşi, Palandöken’e başkan yardımcısı oldu.

admin
admin
21 Nisan 2024 Pazar 14:49
Artık o da bir makam sahibi!

Vedat REFAYELİ

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ın yeniden kazanması üzerine kontenjan meclis üyesi olarak seçilen, şehrin sevilen sempatik işinsanlarından Vakur Alemdar, başkan yardımcısı oldu.

AK Parti yönetimlerinde uzun yıllar görev alan, bir dönem de Yakutiye Belediye Başkan vekili olarak görev yapan Vakur Alemdar, Ensar Özdemir’den boşalan koltuğa oturdu.

Alemdar’ın hangi birimlerden sorumlu başkan yardımcısı olacağı bu hafta içinde belli olacak.

Çevre Yüksek Mühendisi olan Vakur Alemdar’ın başkan yardımcılığına atanması haberi üzerine sevenleri ve partililer tebrik amacıyla odasına akın ederken, kutlamaya gelenlerden biri de eşi TRT İl Müdürü Ayça Yarol Alemdar oldu.

Çiçeği ile birlikte eşini kutlamaya gelen Ayça Yarol Alemdar, başarı dileğinde bulundu, bulunduğu vazifeyi en iyi şekilde yerine getireceğinden emin olduğunu söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 23.04.2024 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.