Erbakan Erzurum’a geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bugün Erzurum’a gelecek.

admin
admin
02 Mayıs 2024 Perşembe 07:18
Erbakan Erzurum’a geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bugün Erzurum’a gelecek.

İlçelerde bir dizi temaslarda bulunacak olan Erbakan, partisinin belediye seçimlerini kazandığı Köprüköy ve Aziziye ilçelerine gidecek.

Burada belediye ziyaretleri gerçekleştirecek olan Genel Başkan Erbakan, yine partisinin il ve ilçe teşkilatlarıyla da bir araya gelecek. Bugün ve yarın Erzurum’da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunacak olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cuma günü Ankara’ya dönecek.

İKİ İLÇEYİ KAZANMIŞTI

31 Mart yerel seçimlerinde kazandığı belediyeler ve oy oranıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Yeniden Refah Partisi’nde il ziyaretleri başladı. Genel Başkan Fatih Erbakan, partisinin belediye kazandığı illere yönelik ziyaretini Erzurum’la sürdürecek.

Genel Başkan Fatih Erbakan, bu kapsamda bugün Erzurum’a gelecek. Seçim kazandığı Köprüköy ve Aziziye eksenli ziyaretlerinin yanı sıra Erzurum’un muhtelif ilçelerinde de bir dizi temas ve ziyarette bulunacak olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Cuma günü temaslarını ise Aziziye’de sürdürecek.

DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Partisinin il ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek durum değerlendirme toplantısı yapacak olan Fatih Erbakan, Cuma günü Erzurum’dan ayrılacak.

Erbakan’ın Erzurum ziyareti için parti teşkilatlarında hazırlık çalışmaları sürerken, Refah Partili liderin Erzurum ziyaretinde önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumFatih Erbakan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.