Akpunar, mazbatasını alıyor

31 Mart Yerel seçimlerinde Aziziye Belediye Başkanı seçilen Emrullah Akpunar mazbatasını alıyor.

admin
admin
11 Nisan 2024 Perşembe 23:21
Akpunar, mazbatasını alıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Aziziye Belediye Başkan adayı olan ve seçim döneminde ortaya koyduğu performansla ipi göğüsleyen Akpunar en yakın rakibi AK Parti’ye yaklaşık 2 bin oy fark attı.

Seçim sonuçlarının ardından AK Parti tarafından yapılan itiraz süreçleri de sonuç vermedi ve gecikmeli de olsan Emrullah Akpunar, mazbatayı almaya hak kazandı. Aziziye halkının yoğun teveccühüyle seçilen Akpunar, yarın (Cuma) 14:00’da Ilıca’da toplanarak mazbatayı almak için Erzurum Adliyesi’ne giderek Yüksek Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alacak.

Mazbatanın ardından belediyede görevi devralacak olan Akpunar, ardından Dadaşkent Düzgün Marketi’nden önünde bir kutlama programı düzenleyerek, vatandaşlara gösterdikleri teveccüh için teşekkür edecek.

AZİZİYE'DE KUTLAMA VE ŞENLİK VAR

Mazbata töreninin ardından akşam 18.00'da Aziziye Belediyesi tarafından Dadaşkent Düzgün Market önünde kutlamalar yapılacak. Kutlamalara Erzurumlu yerel sanatçılar İlayda İdem, Fatih Koçak, Selami Durmuş ve Köksal Gelgeç de konserleriyle katkı sunacak.

AZİZİYE'NİN KAYBEDECEK BİR GÜNÜ DAHİ YOK

Seçim zaferini vatandaşlarla birlikte kutlayacaklarını belirten Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, “Bizim için önemli bir gün. Mazbatamızı alıp, kollarımızı sıvayıp işimize başlayacağız. Bu mutluluğu saat 18:00'da Düzgün Market’in olduğu alanda vatandaşlarımızla birlikte paylaşacağız. Daha sonra Aziziye ilçemizi yeni hizmetlere kavuşturmak için bismillah deyip kolları sıvayacağız. Seçimden önce verdiğimiz bütün sözleri, tüm vaatlerimizi yerine getirmek için gece-gündüz çalışacağız. Ilıca'nın, Dadaşkent'in ve tüm mahallelerimizin kaybedecek bir günü dahi yok'' dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.