Efsane cazgır, BBP’den sahne aldı!

Er meydanından siyaset meydanında...

admin
admin
21 Nisan 2024 Pazar 15:01
Efsane cazgır, BBP’den sahne aldı!

Vedat REFAYELİ

Fuat Özbay, Türkiye’de güreş dünyasının tanınmış isimlerinden biridir.

O, pehlivanlığı, hakemliği ya da antrenörlüğü ile değil, cazgırlığıyla tanınan ve herkes tarafından da genel kabul gören bir güreş aşığıdır.

Özellikle Doğu bölgesinde yapılan güreş şampiyonlarında kendisine özgü sunumu ile topluma da ata sporu güreşi sevdirmesiyle de bilinen Fuat Özbay, alanında da tek tabancadır.

Hala hele yağlı ve karakucak güreşlerinde yoktur ondan daha iyisi.

Yedeği bulunmamaktır.

Sırf onu görmek, onu dinlemek için güreşlere giden var.

Adeta bir fenomen.

Yaşadığı Uzundere’de siyaset ile de pek ilgili olan bu güreş aşığı Fuat Özbay ağabey, daha önce AK Parti saflarında siyaset yaparken, ilçesinden iki dönem meclis üyeliğinde bulunurken, şimdi Büyük Birlik Partisi’nde.

Seçim kampanyası döneminde BBP Uzundere Belediye Başkan adayı olan ve seçimi kazanan Halis Özsoy’un listesinden meclise giren 62 yaşındaki Özbay, artık ‘Yarınlar için oy verin’ sloganıyla bundan gayri Büyük Birlik’te siyasetini yapacak.

Özbay, aynı zamanda Erzurum Büyükşehir Belediye Meclis üye sıfatını da elde etmiş oldu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
EnsunulBBPFuat Özbay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.