MHP’Lİ KADINLAR HASTA ZİYARETİNDE

MHP Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Mehtap Erhan Gödekmerdan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Nenehatun Kadın ve Doğum Hastanesi, Palandöken Devlet Hastanesi ile Zübeyde Hanım Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti.

30 Ekim 2012 Salı 10:03
MHP’Lİ KADINLAR HASTA ZİYARETİNDE

Gödekmerdan, hastane çalışanları ile hastanedeki bölümleri gezerek yatan hastalarla görüştü. Hastalar, ziyaret karşısında duygulanarak bu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Hastalarla yapılan kısa bayram sohbetinin ardından, hasta yakınlarının ve bayram gününde görevi başında olan personelinde bayramlarını kutlayarak çiçek ve çikolata ikramında bulundu. Daha sonra hastalara acil şifalar dileyerek hastaneden ayrılan MHP Kadın Kolları İl Teşkilatı buradan Zübeyde Hanım Çocuk Yuvasına geçti. Zübeyde Hanım Çocuk Yuvasında bulunan kimsesiz çocuklarla da bayramlaşan Gödekmerdan, buradaki çocuklarla da sıcak vakitler geçirdiler. Çocuklarla sohbet edip onların sıkıntılarını dinleyen heyet, daha sonra kurum yetkilileri ve çalışanları ile bayramlaştıktan sonra ayrıldılar.

Editör

Son Güncelleme: 30.10.2012 10:34
Anahtar Kelimeler:
MHP Erzurum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.