MHP’DEN AKSAK’A DESTEK

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, etkisiz hale getirilen teröristlere ‘Gebertilsin’ diyen Muhyettin Aksak’ı söylemlerinden ötürü desteklediklerini belirtti.

31 Ağustos 2012 Cuma 10:37
MHP’DEN AKSAK’A DESTEK

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, teröristlere ‘gebertildi denilmeli’ açıklaması yapan AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak’a destek verdi. Kaya, “Muhyettin Aksak, benimsediğimiz bir siyasetçi değildir. Ama törer konusundaki söylemlerini destekliyoruz. Çünkü terör örgütü her şeyi hak eder” dedi.

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, etkisiz hale getirilen teröristlere ‘Gebertilsin’ diyen Muhyettin Aksak’ı söylemlerinden ötürü desteklediklerini belirtti.

Kaya, şöyle devam etti:

“Muhyettin Aksak, benimsediğimiz bir siyasetçi değildir. Ama törer konusundaki söylemlerini destekliyoruz. Çünkü terör örgütü her şeyi hak eder. Örgütün bayramda da hangi ocaklara ateş düşürdüğünü hepimiz izledik.  Aksak’ın ‘Gebertildi denmeli’ sözlerini destekliyoruz. Terör örgütünden tehditler aldığı yönünde de duyumlar var. Muhyettin Aksak’a Türk milliyetçileri sahip çıkar. Bizim üzerimize ne düşerse yaparız. Muhyettin Aksak’ın bu söylemleri ve terör konusundaki toplumun sesi olan sözlerinden ötürü kendisine sahip çıkmaya her zaman hazırız. İktidarın müzakareden kalkıp, kara harekatını başlatması gerekir. Ülkenin bölünmez bütünlüğüne kasteden hangi terör örgütü hangi grup olursa olsun onların acımazca üzerine gidilmeli ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ndeki terör belası biran evvel bitirilmelidir.”

 

OHAL ilan edilmeli

MHP İl Başkanı Kaya, terörle mücadele konusunda ülkede zaafiyetin yaşandığını ifade ederek hükümeti eleştirdi. Bu konuda etkin çalışmanın yapılması gerektiğine vurgu yapan Kaya, terörle mücadele konusunda Olağanüstü Hal’in (OHAL) ilan edilip, kara harekatının başlatılması önerisinde bulundu.  

MHP İl Başkanı Kaya, “Şuanki terör sorunu, AKP iktidarının hükümet olduğu günden bugüne kadar yapmış olduğu bir yanlışın sonucudur. Bizim terör örgütüyle müzakere değil mücadeleyi öngören beyanlarımız ortadadır. İktidara bunu her defasında hatırlatıyoruz. Ama iktidar bizim bu hatırlatmalarımızı farklı yönlere çekerek, MHP’nin muhalefet olması sebebiyle, ‘Muhalefet yapılıyor, yanlış yönlendiriliyor’ imasını sürekli ortaya atıyorlar. Biz terör konusundaki öngörülerimizi tekrar gündeme getiriyoruz. OHAL’in ilan edilmesi lazım. Terörle müzakere değil mücadele yapılması gerekir. Türk bayrağının Kandil’e dikilmesi gerekir” diye konuştu.

“Terörle mücadelede bir zaafiyet söz konusudur” diyen Kaya, “Biz bunu içeride siyaset malzemesi yapmadık yapmayacağız da. Bugün itibariyle biz iktidara şunu söylüyoruz. Derhal kara harekatının kapsamlı bir şekilde başlatılması gerekir. Gerekirse Kandil’in düm düz edilmesi yönünde iktidara destek veriyoruz. Türk milliyetçileri olarak Genel Başkanımızın ifadeleri de aynı doğrultudadır. Terörle mücadele konusunda iktidara desteğimiz tamdır” şeklinde konuştu.

 

 

Editör

Son Güncelleme: 31.08.2012 12:10
Anahtar Kelimeler:
Zekai Kaya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.