MHP ADAYLARINA COŞKULU TANITIM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Teşkilatı mahalli seçimler öncesinde Pazar Günü Genel Merkez tarafından belirlenen il ve ilçe adayları için karşılama ve tanıtım programı düzenledi.

11 Aralık 2013 Çarşamba 15:59
MHP ADAYLARINA COŞKULU TANITIM
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Gösteri Merkezinde düzenlenen aday tanıtım programına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

MHP İl Başkanı Zekai Kaya, açılış konuşmasında 2014 yerel seçimlerinin Türkiye için önemli olduğuna dikkat çekerek, “Biz bu seçimlerde belediye başkanı seçmekle kalmayacağız. Ülkemizin birliğini oylayacağız. Albayrağımızın göklerde dalgalanmasını oylayacağız” dedi.

Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan adaylarını büyük bir titizlikle belirlediklerini anlatan Başkan Kaya, “Halkımıza en iyi hizmeti sunacağına inandığımız gönül erlerini aday olarak seçtiğimizin bilinmesini isteriz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bizim birlikteliğimiz bir sevgi birliği, muhabbet birliği ve gönül birliği olan Türk İslam birlikteliğidir” diye konuştu.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ise AK Parti tarafından yapılan anketlerde halkın şahsına yönelik büyük bir teveccüh gösterdiğini ifade ederek, “Halkımız bizi istediği için tekrar buradayım. Beni nerde görmek isterlerse ben hep orada olacağım. Aday olduk teşkilatımız böyle bir sorumluluk yükledi bize. Bu sorumluluğu yüklerken burada MHP’ye yakışan vakar içerisinde sorumluluk duygusu içerisinde demokratik bir yarış içerisinde bu görevi üstlendim. Biz bir olacağız. Hep birlikte zafere ulaşacağız” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ise Yerel seçimlerin ülke için önemli bir dönüm noktası olacağını belirterek, MHP’nin seçimlerden zaferle çıkmasının ülkenin bekası için önemli olduğuna işaret etti. Öztürk, “Biz bu vatanı, bayrağı kanımızla ödedik. Bugün buna el uzatanlar şunu çok iyi bilmelidirler ki vatanımız ve bayrağımız için yeniden bu kanı dökmeye hazırız. 76 milyonu bir kabul etmeye hazırız. Mücadelemizde bu yoldadır” diye konuştu.

Toplantıda daha sonra İlçe belediye başkan adayları tek tek anons edilerek kürsüye çağırıldı. Başkan adayları hep birlikte kol kola poz verdi.

Editör

Son Güncelleme: 11.12.2013 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vahap Akbaba 2013-12-12 11:57:01

sevgili hemşehrilerim,üç dönemdir erzurum olarak %70 oranında bir oyla akp yi deteklediniz.bu 12 yıllık süre zarfında malesef erzuruma ciddi manada hiç bir yatırım yapılmadı.2 dönem üst üste akp adayı ahmet küçükleri belediye başkanı olarak seçtiniz.ve malesef erzurum büyük köy haline geldi çok başarısız bir belediye başkanlığı yaptı.erzurumun 10 yılı heba edildi.lütfen artık erzuruma yazık etmeyelim erzurumu iyi bilen liyakatli dürüst erzurumu çok seven donanımlı bir aday çıktı karşımıza sn prof dr.kamil aydın lütfen bunu destekleyelim bu şansı kaçırmayalım bunu çocuklarımızın geleceği için yapalım.haydi erzurum bu sefer kamil aydın de.erzurumun aydınlık geleceği kamil aydın.vahap akbaba eerzurum vakfı yönetim kur üyesi

Avatar
özkan günsüz 2013-12-12 10:17:56

oylarimiz mhp ye coğalalım arkadaşklar

Avatar
Erol Balcı 2013-12-12 09:48:16

prof.dr. kâmil aydin beyefendiyi asistanlık yıllarından tanırım.asil ve dürüst bir insandır.kazanır ise erzurum kazanır.erzurum aşığı ve çalışkan bir insandır. i̇nşallah kazanır .