KILIÇ’TAN MAGESDER’E ZİYARET

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Magesder ve Mahallebaşı esnafını ziyaret etti.

27 Mart 2013 Çarşamba 17:43
KILIÇ’TAN MAGESDER’E ZİYARET
AK parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkârlar Derneği (MAGESDER) ve Mahallebaşı esnafını ziyaret etti. İlk olarak MAGESDER binasında esnaf ile bir araya gelen partililer ve dernek yöneticileri Mahallebaşı esnaflarının sorunlarını ve 17 Mart 2013 tarihinde BDP tarafından organize edilen Nevruz kutlamaları sırasında karşıt gruplar arasında çıkan olaylarda esnafların çektiği zorluklar konuşuldu.

MAGESDER Başkanı Abdurrahman Oğuz, ”Erzurum’da düzenlenen Nevruz kutlamaları sırasında karşıt grupların çıkardığı olaylar sonucunda Mahallebaşı semti esnafı bu durumdan mağdur oldu. Mahallebaşındaki 17 iş yeri ile 5 otomobil atılan taşlar nedeniyle zarar gördü. İş yerlerinin maddi zararları valiliğimiz tarafından karşılandı. Ama biz maddi zarardan değil manevi zarardan şikayetçiyiz.” diye konuştu.

Daha sonra AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, “Maalesef nevruzdan sonraki durumlardan dolayı Erzurum İl yönetim kurulumuzla esnaflarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Biliyorsunuz ki çözüm süreci içerisindeyiz. Çözüm süreci ile ilgili olarak Türkiye’de önemli çalışmalar başladı. Türkiye’nin birliği ve beraberliği adına önemli adımlar atılmaya başlandı. Ama Başbakanımızın da dediği gibi bu çözüm sürecini baltalamak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Biz çözüm sürecini sonuna kadar devam ettireceğiz. Erzurum’da geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylar hepimizi üzdü. Erzurum bu değil burada herkes kardeş olarak yaşamaktadır. Mahallebaşında yaşayan insanlar ve esnaflar bizim kardeşimizdir. Bu yaşanan olaylarda esnaflarımız büyük zarar gördü. Bütün esnaf arkadaşlar geçmiş olsun diyorum.” Diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve yönetim kurulu Mahallebaşı esnaflarını gezerek sıkıntılarını dinlediler.

Editör

Son Güncelleme: 27.03.2013 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.