KAYA’DAN MİTİNGE DAVET

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin 22 Mart Cumartesi günü Erzurum’da miting programına katılacağını açıkladı.

18 Mart 2014 Salı 00:50
KAYA’DAN MİTİNGE DAVET
21 Mart akşamı Erzurum’a gelecek olan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin 22 Mart Cumartesi günü saat 11.30’da İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek olan mitingde halka hitap edeceğini ifade eden MHP İl Başkanı Kaya, bütün Erzurumluları mitinge katılmaya davet etti.
MHP’nin 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere büyük bir heyecanla hazırlandığını anlatan Kaya, “Adaylarımız halkımızdan büyük bir teveccüh görüyor. İnşallah 30 Mart’ta Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve en az 10 ilçede üç hilali dalgalandırmak istiyoruz. MHP’nin geçmişte Erzurum’a yaptığı hizmetler ortadadır. MHP’nin iş başında olduğu süreçte Erzurum köprülü kavşaklarla tanıştırılmış, doğalgaz ve içme suyu gibi önemli projeler bitme aşamasına getirilmiştir. Modern belediyeciliğin adresi MHP’dir. Halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağız” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 18.03.2014 00:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.