FIRAT, TEKMAN’I BOŞ BIRAKMIYOR

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarına devam ediyor.

16 Mayıs 2015 Cumartesi 13:16
FIRAT, TEKMAN’I BOŞ BIRAKMIYOR
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarına devam ediyor. Fırat, Tekman ilçesinde mahallelilerle bir araya geldi. Halkın tercihini Ak Parti’den yana kullanmasının diğer partileri rahatsız ettiğini belirten Fırat, “Halkımız tercihini Ak Parti’den yana kullandıkça bunlar son kozlarını oynuyorlar. Kaybedecekler ve bizler sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Av. Abdurrahim Fırat seçim çalışmalarını Tekman ilçesinde sürdürdü. Fırat, ilk olarak Ak Parti Tekman İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Fırat, daha sonra Toptepe mahallesine geçerek vatandaşlarla sohbet etti ve destek istedi. Fırat, buradan Yücepınar mahallesine geçerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Demokrasi adına vatandaşları sandık başına gitmeye davet eden Fırat, Erzurum’dan 6 vekil çıkaracaklarını yineledi.
“SON KOZLARINI OYNUYORLAR”
Fırat ve beraberindekiler daha sonra Güzeldere ve Güzlüce mahallelerine geçti. Vatandaşlar Fırat ile yakından ilgilenerek desteklerini esirgemeyeceklerini ifade ettiler. HDP’ye yüklenen Fırat, HDP’nin milletvekillerinin ve adaylarının Kürtçe bilmemesini eleştirdi. Fırat, “Sözde HDP Kürtlerin hakkını savunuyormuş. Çıkardığı adaylara bakın Kürtçe dahi bilmiyorlar. Halkımız tercihini Ak Parti’den yana kullandıkça bunlar son kozlarını oynuyorlar. Kaybedecekler ve bizler sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.” diyerek HDP’nin temsil diye bir kavramı dile dahi alamayacağını söyledi.
“GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINACAK”
Vatandaşların güvenlik soruna dikkat çekmesi üzerine Fırat, “Oy kullanımı esnasında bir kargaşa çıkmaması için oyların güvenli bir şekilde kullanılması için gerekli önlemlerinin alınacağından şüpheniz olmasın.” yanıtını verdi.

Editör

Son Güncelleme: 16.05.2015 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.