EYALETE HAYIR, BÜYÜKŞEHİR’E EVET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aşkale İlçe Teşkilatı tarafından Hakl Eğitim Merkezi Salonu’nda büyük bir katılımla Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili ve Anayasa Komisyon Üyesi Oktay Öztürk’ün konuşmacı olarak katıldığı “Eyalete Hayır, Büyükşehir’e Evet” adlı konferans düzenlendi.

25 Şubat 2013 Pazartesi 11:09
EYALETE HAYIR, BÜYÜKŞEHİR’E EVET
Konferansa Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi Prof.Dr.Kamil Aydın, MHP Aşkale İlçe Başkanı Kadir Kılıç ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Konferansta açılış konuşması yapan MHP Aşkale İlçe Başkanı Kadir Kılıç, “Aşkale Belediyesi’nin iktidar partisinden hiçbir şekilde faydalanamadığı gözle görülür. Hiçbir yatırım yapılmadığı, yapılanların ise göz boyamadan ibaret olduğunu ortada” dedi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk’de, “Adalet ve Kalkınma Partisi Yeni Anayasa sloganı ile çıktığı Anayasa’da değişiklik çalışmalarında insanların akıllarını bulandırmaya uğraşmaktadır. Yeni Anayasa yeni kurulan devletler için yapılır. Bizler bu çalışmaya sürekli Anayasa’da köklü değişiklik demekteyiz. Bunların maksatları millet değil, masum insanlar değil, sadece bunlar üzerinden siyaset yapmaktır. Aslında bunların Yeni Anayasa diye adlandırdıkları çalışmaları hazır fakat görün ki halka, muhalefete danışıyoruz diye birçok gereksiz uğraşlar vermektedirler. Dertleri devaları askerin yaptığı anayasa değil, kendi istekleri ile oluşturdukları bir anayasa oluşturmaktır. Milliyetçi Hareket Partisi’nde otorite tanımayan hiçbir düşünce,fikir kabul edilemez. Adalet ve Kalkınma Partisi Büyük Ortadoğu Projesi (BOP)’un direktifleri ile hareket ettiğini Türkiye’yi eyaletlere ayırma çalışmalarında da bir kez daha göstermiştir. Köylü vatandaşlarım bilmelidir ki; Büyükşehir kanunu çıktığı vakit hayvancılık dahi yapamayacak hale geleceklerdir. Çünkü zengin çiftlik sahiplerini desteklemek amaçlarıdır. Türkiye’yi eyaletlere ayırıp,böl-parçala-yut taktiğini hakim kılacaklardır. Aşkale Belediyesi 10 km yakınındaki köyüne hizmet götüremiyorsa 100 km uzaktaki köye nasıl hizmet götürecektir. Bunlar milletin beynini, hafızasını karıştırıp; halk nasıl olur ne olur diye düşünürken tereyağından kıl çekmek gibi sıyrılıp çıkacaklardır. Çünkü bunlar her zaman aynı taktiği uygulamaktadırlar.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 25.02.2013 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.