CHP ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD OKUTUYOR

CHP Erzurum İl Başkanlığı, Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. Yıldönümünü nedeniyle il teşkilatı olarak merkez ve tüm ilçelerde mevlid okutacak.

15 Mart 2013 Cuma 09:01
CHP ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD OKUTUYOR
CHP Erzurum İl Başkanı Fehmi Bedir, "Çanakkale'de ortaya konulan vatan sevgisi ve millet olma bilinci en büyük zenginliğimiz, en büyük gücümüzdür" dedi.

CHP Erzurum teşkilatı olarak, Çanakkale şehitleri için mevlid programı düzenlediklerini ifade eden Bedir, “15 Mart Cuma günü ikindi namazını müteakip Lala Paşa Camii’nde okunacak mevlide bütün halkımızı davet ediyoruz. Kurtuluş Savaşına giden yolda ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında dönüm noktası olan Çanakkale Zaferi'nin, tarihin en büyük kahramanlık destanlarından birisidir. Tarihin zorlu sınavlarından geçerek bugünlere ulaşan bir millet olarak, yokluklar içindeyken bile 'Çanakkale geçilmez' dedirten sağlam bir inancın, sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız. İşte bu ruh, bu inanç, dün olduğu gibi bugün de aydınlık geleceğimizin en güçlü teminatıdır. Bu inançla, Çanakkale Zaferi'nin 98. yıldönümünü kutluyor, bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 15.03.2013 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.