AKSAK: KADİR GECESİ, ESENLİK VE HUZUR GECESİDİR

Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Kadir Gecesi'ni üzerine güneş doğan en değerli gece olduğunu ifade ederek, Kadir Gecesi’nin esenlik ve bereketinin tüm insanlığı çepeçevre sarmasını ve yeryüzünde huzura vesile olmasını diledi.

03 Ağustos 2013 Cumartesi 14:49
AKSAK: KADİR GECESİ, ESENLİK VE HUZUR GECESİDİR
Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Kadir Gecesi münasebetiyle yayınladığı mesajda şunları ifade etti: “Mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlamanın hüznünü yaşarken, Allah Teala tarafından “Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır” diyerek övülmüş, esenlik ve kurtuluş vakti olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın, huzurunu ve coşkusunu yaşıyoruz.

Bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için büyük bir fırsattır. Bu fırsatın şuurunda olarak, Kadir Gecesi’nin feyiz ve bereketinden milletçe faydalanmalıyız.

Tutulan oruçlarla, yapılan ibadetlerle ve yardımlaşmayla idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi’nin esenlik ve huzur iklimi ile zirveye ulaşmakta ve Bayram sevincini adeta taçlandırmaktadır. Bu mübarek gecenin getirdiği esenlik ve huzurun, Erzurum’u, ülkemizi, aziz milletimizi, İslam Alemini ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum.

Kadir Gecesi, Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirilmeye başlandığı ve yeryüzünü nurlandıran gün olması bakımından üzerine güneş doğan en değerli gecedir. Kadir Gecesi, Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Bu mübarek gecenin, Allah’ın Kadir Suresi’nde buyurduğu gibi esenlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Mübarek Kadir Gecesi’nin, kalplerimizin aydınlanması ve kötülüklerden arınması, gönüllerimizin aydınlanması, manevi huzurumuzun artması ve esenliğe kavuşturması duasıyla şehrimizin, milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; Yüce Allah'tan huzur içinde bizleri Ramazan Bayramı'na da ulaştırmasını diliyorum."

Editör

Son Güncelleme: 03.08.2013 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.