AK PARTİ ÇAT VE KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ve parti yöneticileri teşkilat çalışmaları için Çat ilçesi ve ilçeye bağlı Yarmak ile Soğukpınar köylerine ziyarette bulundu.

14 Mart 2013 Perşembe 11:15
AK PARTİ ÇAT VE KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI
İlk durak Ak Parti Çat İlçe başkanlığı oldu. Çok sayıda partili ve vatandaş tarafından karşılanan Başkan Kılıç ve beraberindekiler İlçe Başkanı Melik Yaşar’ı ziyaret ettiler. Teşkilat binasında partililerle bir araya gelen Başkan Kılıç, burada Çat Belediye Başkanı Şibli Saydın, Yavi Belde Başkanı Abdulhalik Yılmaz, Çat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Türkoğlu, Çat İl Genel Meclis Üyeleri Adnan Taş, Reis Tanas ve köy muhtarları ile toplantı yaptı.

İlçenin sorunları hakkında bilgi veren Ak Parti İlçe Başkanı Melik Yaşar Kılıç’tan destek istedi.

Toplantıda yeni belediyeler yasası ile ilgili bilgiler veren ve hizmet kalitesinin artacağını söyleyen Başkan Kılıç, yasayla birlikte ilçelerde özellikle alt yapı sorunun tamamen çözüleceğini kaydetti.

Kılıç ilçe teşkilatından sonra belediyeye geçerek Başkan Şibli Saydın'ı makamında ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Başkan Kılıç, Ak Parti iktidarı öncesinde yaşanan ekonomik krizleri anımsattı ve hortumcuların kaçırdıkları milyar dolarlardan bahsetti.

Başkan Kılıç ve beraberindekiler belediyeden ayrıldıktan sonra Yarmak Köyüne geçti ve Muhtarı İcabi Akçelik ve vatandaşlarla köy odasında sohbet ettiler.

Kılıç'ın bir sonraki durağı Soğukpınar Köyü oldu. Burada geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden köy sakinlerinden Eşref Kılıç'ın yakınlarına taziye ziyaretinde bulunan Başkan Kılıç, daha sonra vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşlar yarım kalan cami için başkandan yardım istedi.

Editör

Son Güncelleme: 14.03.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.