YAKUTİYE’NİN DİLİNDEN ANCAK BİZ ANLARIZ

30 Mart’ta yapılacak olan seçimler öncesinde MHP Yakutiye Belediye Başkan Adayı Nurullah Özkılıç da, çalışmalarına hız verdi.

06 Şubat 2014 Perşembe 13:59
YAKUTİYE’NİN DİLİNDEN ANCAK BİZ ANLARIZ
Nüfus ve yüzölçümü itibariyle Erzurum’un en büyük merkez ilçesi konumundaki Yakutiye’de seçim çalışmalarını sürdüren Nurullah Özkılıç, “Yakutiye ilçesine belediye hizmeti vermek, Erzurum’a hizmet vermektir” diyerek, ilçenin içinde bulunduğu durumun hiç de iç açıcı olmadığını dile getirdi. Gecekondu yerleşim bölgeleriyle örülü olan Yakutiye ilçesinin birçok semtinin alt ve üstyapı hizmetlerinin yanı sıra ulaşım anlamında da yeterli ilgiyi göremediğini vurgulayan Özkılıç, “Çekirdek Erzurum diye tabir ettiğimiz ve şehrin merkezini teşkil eden Yakutiye bölgesi, maalesef ihmaller ve duyarsızlıkla adeta baş başa bırakılmıştır. Üç-beş gecekondunun yıkılması, halkımıza devasa kentsel dönüşüm projeleri diye takdim edilmiş, tam tersine dönüştürülen hiçbir şey olmamıştır. Şehir merkezi olmasına karşın maalesef Yakutiye cazibesini kaybetmiş ve kaybetmeye de devam etmektedir” diye konuştu.
“YAKUTİYE’Yİ KARIŞ KARIŞ BİLİYORUZ”
Erzurum’un dört bir yanını olduğu gibi, Yakutiye ilçesini de karış karış bildiğini, hangi mahallede ne tür bir belediyecilik hizmetine ihtiyaç duyulduğu ve hangi sokağın ne tür sıkıntılarla karşıya bulunduğundan haberdar olduğunu anlatan Nurullah Özkılıç, “Belediyecilik ehil olmayı, yaşadığı çevreyi tanımayı ve sorunları çok iyi tahlil etmeyi gerektirir. Bunlar çözüm ve hizmet üretim sürecinde olmazsa olmaz faktörlerdir. Ancak ne yazık ki, Yakutiye’de durum bunun tam tersi olmuştur. İlçenin ihtiyaç duyduğu belediyecilik hizmetleri temin edilememiş, ilçe sakinlerinin beklentileri dikkate alınmamış, ilçede ikamet eden vatandaşlarımıza, o ilçeyi şekillendiren asli unsurlar olmaktan ziyade, seçimlerden seçimlere hatırlanan bir kitle gözüyle bakılmıştır” şeklinde konuştu.
“İLÇE HALKINA BİR DOKUN, BİN AH İŞİT”
Bir ayı aşkın süredir devam eden seçim çalışmaları boyunca dokunduğu her ilçe sakininden bin ah işittiğinin altını çizen MHP Yakutiye Belediye Başkan Adayı Nurullah Özkılıç, “Biz sahip olduğumuz belediyecilik tecrübemizle ve yörenin insanı olmamız hasebiyle zaten iç içe olduğumuz Yakutiye’yi bir cazibe merkezi haline getirmeye talibiz. İlçemizin sesine ses vermeye, gücüne güç katmaya; ilçemiz için yine ilçe halkımızla birlikte dertlenip, dertlerine deva olmaya talibiz. 30 Mart seçimleri, Allah’ın izniyle yeni bir dönemin başlangıcı olacak, Yakutiye bir yıldız gibi parlamaya başlayacak” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 06.02.2014 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhammet 2014-02-07 09:08:47

İNŞALLAH ALLAHIN İZNİ İLE