MHP ADAYLARI AYDIN VE KAYA’YA OLTU’DA SICAK KARŞILAMA

MHP Erzurum Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın ve Zekai Kaya seçim çalışmalarına Oltu ve mahalle köylerinde sürdürdü.

20 Mayıs 2015 Çarşamba 21:36
MHP ADAYLARI AYDIN VE KAYA’YA OLTU’DA SICAK KARŞILAMA
MHP Erzurum Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın ve Zekai Kaya seçim çalışmalarına Oltu ve mahalle köylerinde sürdürdü. 

Oltu ilçe merkezinde esnafı ziyaret edip sohbet eden MHP adayları, daha sonra Gökçeder ve Güzelsu köylerini ziyaret etti. Esnafın güleryüzü ve sıcak karşılamasından oldukça memnun olduklarını belirten Prof. Dr. Kamil Aydın, “Oltu ilçemizi ziyaretimiz sonucu görülen manzara şöyle ki geçen yıl yapılan yerel seçimleri 1000 proje ile geldik demelerine rağmen Erzurumla ve Oltuyla ilgili tek bir proje anlatmadan İstanbul projeleri ile (3. köprü, 3. havalimanı, marmaray gibi) geçiştiren belediye yerel hizmetler adına pek birşey yapmamıştır. Bir hanımefendi vatandaşımızın açık ifadesiyle 'kaldırımları da vatandaşlara kapatılmış' bir oltu ile karşılaştık. Ekonomik olarak da küçülen güzel Oltu’muz yine seçim öncesi boş vaatlere boğulmaktadır. Bir çok köyün su sorunu devam ederken, esnaf siftah edemezken Oltu yine bilgi evi hikayesiyle avutulmaktadır. Ama iyi olan bir şey varmış; ilçenin girişindeki küçük bir inşaata asılan pankarttaki ifadede görülmektedir. Söz konusu pankartta "O kazanırsa biz kazanırız" yazmaktadır. Doğru olan tek şey; yandaş müteahhitlerin alacağı ihaleler göz önünde bulundurularak malumun ilanı olmuştur. Elbetteki onlar kazanırsa; emekli, taşeron, memur, öğrenci, işçi, esnaf değil yandaş müteahhitler ve iş adamları kazanacaktır" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 20.05.2015 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.