KÜÇÜKLER'DEN 'BELEDİYECİLİK' DERSİ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti Düzce İl Başkanlığı’nın düzenlediği siyaset akademisinin konuğu oldu.

29 Mart 2013 Cuma 14:01
KÜÇÜKLER'DEN 'BELEDİYECİLİK' DERSİ
Başkan Küçükler, Siyaset akademisinde Deneyim Paylaşımı ve Kent Vizyonu konu başlığı altında Belediyecilikteki deneyimlerini paylaştı. 

Düzce Siyaset Akademisi Park Saydam’da geniş katılımla düzenlendi. Panele konuşmacı olarak katılan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler belediyeciğin ulvi bir görev ama bir o kadar da zor bir görev olduğunu belirterek, “9 yıldır Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürütüyorum, hiçbir zaman işin gösteriş tarafında olmadık, hep yükünü çektik, zorluklarını yaşadık, hiçbir gün o koltuğa yayılıp da oturmadık” dedi.

AK Parti Belediyeciliği ile Belediye hizmetlerine ve şehirciliğe yeni bir bakış açısı kazandırıldığının altını çizen Küçükler, “AK Parti’nin belediyecilik anlayışı ile artık daha yaşanabilir şehirler oluşturuldu, insan odaklı hizmetler üretilmeye başlandı, şehirler hizmette birbirleriyle yarışır hale getirildi” diye konuştu.

Belediyelerin AK Parti iktidarına kadar iş bulma kurumu gibi çalıştırıldığının altını çizen Küçükler, “Adama göre iş mantığı devri AK Parti ile sona erdi” dedi.

Şehirlerin gelişmesinde deneyimin önemine vurgu yapan Küçükler, “Şehirler güzel olsun, gelişsin diyorsanız vizyonu olan, başarılı belediye başkanları en az iki dönem görev yapmalı” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 29.03.2013 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.