ERZURUM'DA SEKMEN İZDİHAMI

AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Sekmen’in Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez geldiği Erzurum’da düzenlenen karşılama töreninde izdiham yaşandı.

07 Aralık 2013 Cumartesi 15:04
ERZURUM'DA SEKMEN İZDİHAMI
Partililerin yoğun ilgi gösterdiği karşılama töreninde Milletvekili Adnan Yılmaz ezilme tehlikesi yaşadı. 

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, bugün beraberinde Sağlık eski Bakanı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum milletvekilleri Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu, Fazilet Dağcı Çığlık, Muhyettin Aksak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İl Başkanı Murat Kılıç ile birlikte uçakla Erzurum’a geldi. Havalimanında partililerin yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Sekmen ve milletvekilleri, yaşanan izdiham nedeniyle zor anlar yaşadı. Milletvekili Adnan Yılmaz izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi yaşarken, partililer başkan adayı Sekmen’e yoğun sevgi gösterisinde bulundular. Havalimanı VIP salonundan güçlükle dışarı çıkabilen Sekmen ve milletvekilleri, daha sonra seçim otobüsüne binerek kent merkezine hareket ettiler.


Editör

Son Güncelleme: 07.12.2013 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gizli adam 2013-12-13 02:19:11

belediyeciliği çok iyi bilen, gittiği çevre tarafından sevilen, çekirdekten yetişme bir insan erzurum adayı oldu. kamil aydın daha bu hafta atatürk üniversitesindeki görevinden istifa etti. fakat bu insan istanbul' u 3dönem kasıp kavurmuş. mehmet sekmen değerlendirilmeli

Avatar
düşünen adam 2013-12-09 05:09:56

evet bilinçli olmamız gerekli bencede nihayetinde bu yerel bir seçimdir bence kamil aydın değerlendirilmeli ve hükümete erzurumlunun koyun olmadığı gösterilmelidir...

Avatar
UFUK 2013-12-08 17:26:50

bi̇zlere anlatilan dadaşlar koyun gi̇bi̇ deği̇ldi̇r ama bakiyorumki̇ akp hukumeti hi̇ç olmadik bi̇r i̇smi̇ aday yapimis burdan daşadaşlara sesleni̇yorum umarim erzurum evladini seçersi̇ni̇z ve en önemli̇si̇ verdiginiz oy yerel secim icin genel degil, rte kalkipta burda belediye baskani olmayacak.

Avatar
yaymeşeli 2013-12-08 09:58:27

erzumda koyun olduya hadi hayırlısı

Avatar
misafir 2013-12-07 17:55:36

biz böyle oldukça daha çok ithal milletvekili veya belediye başkanı gelir.şimdi bunlar bunu seçer sonra ise yok efendim yol yapılmıyor yok efendim hizmet verilmiyor derler.sen böyle yaparsan o da hiç bir şey yapmaz biliyor ki hizmette etmesem bunlar bana oy verir.başbakanın sözü var : ceketimi koysam alırım dedi urfada ama alamadı .