ERZURUM İÇİN VAR GÜZÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi ve aynı zamanda MHP Erzurum Milletvekili olan Oktay Öztürk’ün genel başkan yardımcılığını atanmasının kentte büyük bir sevince neden olduğunu bildirdi.

17 Kasım 2012 Cumartesi 12:40
ERZURUM İÇİN VAR GÜZÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

MHP İl Başkanı Zekai Kaya, Oktay Öztürk'ün genel başkan yardımcılığı gibi büyük bir göreve getirildiğini anımsatarak, "Erzurum'un uzun yıllardır özlemle beklediği bir göreve vekilimizin getirilmesi bizi onurlandırdı. Bundan böyle Genel Başkan Yardımcımız ile birlikte Erzurum için var gücümüzle çalışacağız" dedi. Bu arada Bahçeli ile başkanlık divanında görev alacak genel başkan yardımcıları şu isimlerden oluştu: Yıldırım Tuğrul Türkeş, Edip Semih Yalçın, Sadir Durmaz, Mevlüt Karakaya, Emin Haluk Ayhan, Ruhsar Demirel, Oktay Öztürk, Zühal Topçu, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Celal Adan, Sefa Şefkat Çetin ve Atilla Kaya.

Editör

Son Güncelleme: 17.11.2012 12:48
Anahtar Kelimeler:
Zekai Kaya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.