ERZURUM, “BAHÇELİ” DİYECEK

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, 14 üye ile temsil edilecek olan Erzurum’un büyük kongrede MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi destekleyeceğini söyledi.

03 Kasım 2012 Cumartesi 10:00
ERZURUM, “BAHÇELİ” DİYECEK

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Başkent’te 4 Kasım’da gerçekleştirilecek olan kongrede 14 delege ile temsil edilen Erzurum’un MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye ‘Evet’ diyeceğini bildirdi. Yönetim kurulu ile birlikte Ankara’da bulunan Kaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, dünyanın da yakından takip ettiği kongrenin Türk ve İslam milliyetçileri için bir milad olacağını ifade etti. Kaya, “Kongremiz bir şölen havasında geçecek. Tüm hazırlıklar tamamlandı. Türk milliyetçileri ve Türk dünyasının Devlet Bahçeli’ye ne kadar ihtiyacının olduğunu bu kongrede de bir kez daha göreceğiz. Erzurum il teşkilatı olarak genel başkanımızla ‘yola devam’ diyeceğiz. Firesiz bir şekilde topyekün evet kararı aldık. Tüm arkadaşlarımla birlikte genel başkanımızı destekleyeceğiz” dedi.

 

“Biz diriz, biz birliğiz, biz MHP’liyiz”

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, MHP’de parti içi demokrasinin önemine dikkati çekerek, başka adayları destekleyenleri olgunlukla karşıladıklarını belirtti.

Kaya, şöyle devam etti:

“MHP’nin genel başkanlık makamını itibarsızlaştırma adına yola çıkan zevatlara kongrede söyleyecek kelimemiz olacaktır. Biz diriz, biz birliğiz, biz MHP’liyiz. MHP’nin koltuğu yıpratılacak bir koltuk değildir. Hele bir de bunun adı MHP olunca bu durum daha farklı bir anlam ifade ediyor bizim için. Kendini bilmez birkaç aday olacaktır tabii... Bunların adaylığı söz konusu değildir. Tüzük gereği 40 imza gerekmektedir genel başkan adaylığı için. Her delegenin bir adaya imza atması gerekiyor. Bütün bunları düşündüğümüzde diğer adayların başarılı olması mümkün değildir.”

 

“Koray Aydın oyunun parçasıdır”

Zekai Kaya, MHP’nin genel başkanlığına aday olan Koray Aydın’ın ülke üzerinde oynanan bir oyunun parçası olduğunu ileri sürdü. Koray Aydın ile ilgili Erzurum’da yaptığı sert çıkışla ülke gündeminde yer alan MHP Erzurum İl Başkanı Kaya, Aydın’ın konuşmalarının genelinde Devlet Bahçeli’nin ülke için ne denli önemli olduğunun anlaşıldığını vurguladı. Kaya, “Koray Aydın’ın konuşmalarını pür dikkat dinlediğinizde liderimizin doğru yolda olduğunu, doğru kararlar verdiğini ve ülkemiz adına vazgeçilemez olduğunu satır aralarında görebilirsiniz. Bu da demektir ki Koray Aydın oyunun parçasıdır” diye konuştu.

 

“Bütün ‘Ak’ saçlılar Başkent’te”

Kaya, parti içerisinde ‘Ak’ saçlı olarak tanınan ülkücü dava adamlarının Ankara’daki büyük heyecana ortak olduğunu ifade etti. Kaya, “Şuanda parti genel merkezi dolup taşıyor. Ankara’da sanki yarın seçim varmış gibi bir tablo var. Sanki MHP’nin iktidarının özlemi içerisinde olan insan toplulukları akın akın Başkent’e geliyor. Dava arkadaşlarımız, ülküdaşlarımız ve Ak saçlılarımız burada bizlerle birlikte. Genel başkanımızın etrafında kenetlendik. Oynanan oyunları idrak etmiş ve anlamış bir durumdayız. Ankara bize bunu gösteriyor. Ak saçlılar dediğimiz bizden önceki kuşaklar ve ülkü ocakları mensupları gibi herkesin burada kenetlendiğini görmek bu yaşıma kadar gördüğüm en büyük mutluluktur benim için” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 03.11.2012 13:51
Anahtar Kelimeler:
Zekai Kaya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.