Codur ilçe turunda

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum’da hareketli günler geçirmeye devam ediyor.

admin
admin
02 Mayıs 2018 Çarşamba 12:23
Codur ilçe turunda

5 Mayıs Cumartesi günü olarak ilan edilen temayül yoklamasına kısa bir süre kala Erzurum’da tanınan aday adayları sahneye çıkmaya başladı.

Gerek Ulusal gerekse Yerel Medya dünyasında saygın bir yer edinen Uluslararası Yazarlar Ve Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Burak Codur hafta sonu Adalet Ve Kalkınma Partisinden Erzurum Milletvekili Aday Adayı olduğunu resmen ilan ederek Erzurum İl Başkanlığına müracaatta bulunmuştu.

Codur sürecin hızlanması ile birlikte dikkat çeken bir isim olarak ön plana çıktı ve adeta zamanla yarışarak çalışmalara başladı bile...

Özellikle şehir merkezinde ciddi bir karşılığı bulunan Aday Adayı, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek bugüne kadar şehrin tanıtımı adına hayata geçirdiği projeleri vurguladı ve Parlamento’da Erzurum için neler yapabileceğini ak davanın temsilcilerine tek tek anlatmaya başladı.

Codur yaptığı açıklamada ; ‘’ Öncelikle 24 Haziran seçimlerinin Devletimize, Milletimize, Vatanımıza ve Şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan ile yeni bir zafere adım atarken bu zaferin resmi bir parçası olma adına var gücüm ile terimin son damlasına kadar çalışmaya hazırım. Yıllardır gönül verdiğim, köşe yazılarım ile bir nebze dahi fayda sağlayabilsem ne mutlu dediğim Adalet Ve Kalkınma Partisinde bu gün Erzurum Milletvekili Aday Adayı olarak kutlu davamızın temsilcileri ile bir araya gelmeye ve çalışmalarıma yönelik bilgiler aktarmaya uğraş veriyorum. Bu süreçte başta Ak Parti Erzurum İl Başkanımız Mehmet Emin Öz bey olmak üzere İl Başkan Yardımcıları, Disiplin Kurulu Üyeleri aynı zamanda bugün ziyarette bulunduğum Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın tarafından güzel bir enerji ile karşılanmaktan dolayı oldukça mutlu oldum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Güzel olanı bizi bir aday adayı olarak değil aileden biri olarak görüyor olmaları… Bizler Hak ve Hakkaniyet yolunda ilerlediğimiz sürece başta Ak Partinin sonrada Erzurum’un geleceği için çok güzel adımlar atabileceğimize inanıyorum. Çünkü bizim bir başka vatanımız yok! Bir başka dinimiz, dilimiz, bayrağımız yok! Bizim bir başka liderimiz yok!’’ ifadelerine yer verdi.

Ziyarete Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Burak Codur, Erzurum Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri M.Yasin Codur, Yeni Kuşak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zafer Bağrıyanık, Erzurum Gençlik Derneği Başkanı Cengiz Yantır, Ziraat Mühendisi Beyza Ersoy katıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.