Başkan Kılıç, adaylığıyla ilgili konuştu

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, yeniden adaylığı ile ilgili söylentilere nokta koydu. Başkan Kılıç, kararının net olduğunu ifade ederek, Çat’tan yeniden aday olmayacağını, Şişli Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

admin
admin
28 Ocak 2019 Pazartesi 23:06
Başkan Kılıç, adaylığıyla ilgili konuştu

CHP’nin Erzurum’daki tek belediyesi olan ve beş yıllık hizmet döneminde yaptığı başarılı çalışmalarla belediyecilikte çığır açan Başkan Kılıç, Çat’tan yeniden aday olacağına dair iddialara ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlandı. Başkan Kılıç, açıklamasında, “Kamuoyunda Çat Belediye Başkanlığı’na yeniden aday olacağım yönünde söylentiler dolaşmaktadır. Bu husustaki kararım gayet açık ve net olmakla birlikte şahsım Şişli Belediye Başkanlığı için aday adayıyım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerini kullandı.

Başkan Kılıç, 2014 yılında Çat Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Erzurum’da belediyeciliğe yeni bir soluk kazandırdı. Kıt imkanlarla nelerin başarabileceğinin en güzel örneklerini sergileyen Başkan Kılıç, CHP’nin de Erzurum ve Doğu Anadolu’daki gurur kaynağı oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başarılı çalışmaları partisinin genel merkezinin de dikkatini çekti. Kılıçdaroğlu’nun yerel yönetimlerle ilgili toplantılarda model belediye göstererek, takdir ettiği Başkan Kılıç’ı tüm CHP’li belediyelere örnek gösterdi.

Kılıçdaroğlu, son olarak Başkan Kılıç’ın dev eserleri arasında yer alan ve bölgede tek olan İslami Eserler Müzesi’nin açılışını yapmak üzere geldiği Erzurum’da Başkan Arif Hikmet Kılıç’ı İstanbul’da bir belediyeden aday göstereceğine dair söz vermişti.

Salih YILDIRIM

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.