AK PARTİLİ KADINLARDAN, BAŞBAKANIN MİTİNGİNE TELEFONLU DAVET

Ak Parti Erzurum Kadın Kolları üyeleri, yarın İstasyon Meydanı’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı miting öncesinde Erzurumluları telefonla arayarak tek tek mitinge davet ediyorlar.

20 Mart 2014 Perşembe 18:13
AK PARTİLİ KADINLARDAN, BAŞBAKANIN MİTİNGİNE TELEFONLU DAVET
Yarın saat 15.30’da İstasyon Meydanı’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı miting öncesinde Ak Parti Erzurum Kadın Kolları üyeleri, vatandaşlara tek tek telefonla ulaşarak mitinge davet ediyor. AK Parti İl Başkanlığı binasında toplanan kadın kolları üyeleri yaklaşık 1 haftadır miting öncesinde Erzurumluları arayarak yarın yapılacak olan mitinge davet ediyorlar.
AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, miting öncesinde kadın kolları üyelerinin hummalı bir çalışma içerisinde olduğunu söyledi. Demir, “Yarın Erzurum'a sayın Başbakanımız geliyor. Bizde kadın kolları olarak miting öncesinde böyle bir çalışma başlattık. Yaklaşık 40 bayan üyemiz gün içerisinde telefonla Erzurumluları arayarak mitinge davet ediyor. 30 Mart yerel seçimler öncesinde kadın kolları olarak tüm gücümüzle çalışmaya hazırız” dedi.
ASILSIZ TELEFON İHBARINA DİKKAT
Öte yandan iddiaya göre Ak Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, ”Erzurum’da yaşayan bazı vatandaşların evlerine kimliği belirsiz kişilerce telefon açılarak biz Ak Parti Erzurum Kadın Kolları tarafından arıyoruz, kimlik bilgilerinizde eksik olduğundan dolayı oy kullanamazsınız gibi telefonlar açılıp vatandaşlarımız kandırılmak isteniyor. Biz bunun tam aksine bütün vatandaşlarımızın demokratik hakları olan oylarını kullanmalarını istiyoruz.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 20.03.2014 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BURCU 2014-03-20 23:58:05

kadın kollarının ne iş yaptığını merak ediyoruz, sadece seçim zamanları çıkıp telefon açmak icraat değil sayın başkan:) 50 kişilik yönetimin kaçı orada, 5 kişi ile parti yönetilmez.i̇kti̇dar parti̇si̇ni̇n kadin kollari ne hale geldi̇ ruti̇n i̇şler bi̇le i̇craat olarak gösteri̇li̇yor. i̇şi̇ yapamiyorsaniz o koltuklari i̇şgal etmeyi̇n

Avatar
Aslı Özben 2014-03-20 22:23:22

asılsızdır hiç bir mitinge telefon davetiyle iştirak etmedik biz partimize gönül veren ak parti sevdalısı kadınlarız başbakan değer veriyor kadınlarımıza kadın kolları kendi yandaşlarıyla yol alıyor yıllarca partimize emek veren kadınları dışlamaya çalışıyorlar ama nafile.

Avatar
Zübeyde ak 2014-03-20 20:52:35

kadın kolları hiç bir kadınla ilgilenmiyor.sadece kendisi ile ilgileniyor.zaten partiye giden kadın olursa sizin ne işiniz var burda sorusunu soruyor kadın kolları istifa

Avatar
Meral 2014-03-20 20:35:08

niye yalan söylüyorsun hangi kadına telefon açıp haber verdin.yandaşlarına haber vermişsindir.