AK PARTİLİ HANIMLAR ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAK

AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları, yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

25 Şubat 2014 Salı 15:42
AK PARTİLİ HANIMLAR ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAK
Şehir merkezinde ve ilçelerde çalmadık kapı bırakmamak için yoğun bir tempoyla çalışan kadın kolları, başkan adaylarının tanıtımını yapıyor ve yerel seçimler için destek istiyorlar. İl ve İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyesi adaylarının da katıldığı çalışmalar oldukça verimli geçiyor. 

AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, yerel seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ve tüm ilçelerde kadın kolları yönetimleri, koordinatörleri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte mahalle mahalle, köy köy, ev ev gezdiklerini ifade etti.

Çalmadık kapı bırakmayarak tüm hanımlara ulaşmanın gayretinde olduklarının altını çizen Demir, “Hem Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mehmet Sekmen'in, hem de ilçe belediye başkan adaylarımızın tanıtım broşürlerini dağıtıyor ve çalışmalarla ilgili bilgiler aktarıyoruz. Halkımızın istek ve beklentilerini dinleyip not alarak başkanlarımıza ulaştırıyoruz. Yine kadın kolları olarak ev toplantıları düzenleyip, başkan adaylarımız ile hanımlarımızı buluşturuyor, sorunlarını ve isteklerini dinliyoruz. Kurslar, dernekler, vakıflar gibi çeşitli ortamlardaki bayanlar ile buluşup sıkıntılarını dinliyor ve yine ilgili yerlere aktarıyoruz. Şehit aileleri, dernek mensupları, üniversite öğrencileri gibi toplumun her kademesindeki bayanlarımız ile toplantılar düzenliyoruz. Bu toplantılarımızda, çeşitli meslek guruplarındaki tüm bayanlarımız ile bir araya gelip tüm sorunlarını ve önerilerini dinlemeye devam edeceğiz. Çünkü bizler hanımların fikirlerine önem veren bir siyasi iradenin mensuplarıyız.” dedi.

AK Parti’nin tüm teşkilat mensuplarıyla büyük bir aile olduğunun altını çizen Hilal Demir, 29 Mart akşamına kadar hedeflerinin Erzurum’da çalmadık kapı bırakmamak olduğunu vurguladı. Bütün hanımlara ulaşarak, AK Parti’nin hizmetlerini anlatmaya devam edeceklerine dikkat çeken Demir, “Ak hizmet davasına gönül vermiş bireyler olarak, hiç yorulmadan bütün heyecanımızla, birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 25.02.2014 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gulumser fidan 2014-02-25 16:50:20

Evlere girecek yuzunuz varmı.ithale calısmayın.....

Avatar
Özgül 2014-02-25 16:19:30

he he kadinlarin fikirlerine önem veren siyasi iradenin mensuplari.. niye bir kadin aday yok öyleyse.. sadece seçim dönemi taktikleri