AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI BELLİ OLDU

AK Parti'nin günlerdir merakla beklenen il başkanı belli oldu.

18 Haziran 2014 Çarşamba 21:26
AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI BELLİ OLDU
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum AK Parti İl Başkanlığı'na Fatih Yeşilyurt'u atadı. Başbakan Erdoğan ile görüştükten sonra mazbatasına alan Fatih Yeşilyurt resmen AK Parti İl Başkanı oldu...
AK Parti'de il başkanlığı yarışı sona erdi. AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun İl başkanlığı için 12 isimle yaptığı mülakatın ardından bugün Fatih Yeşilyurt, Hakan Karadabağ, İbrahim Küçükoğlu ile Teoman Kümbet, Başbakan recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere AK Parti Genel Merkezi'ne çağrıldı. 
Görüşme sonucunda il başkanlığına Fatih Yeşyilyurt'un atandığı açıklandı. Yeşilyurt'un mazbatasını aldı ve resmen il başkanı olduğu öğrenildi.
RECEP AKDAĞ AĞIRLIĞINI KOYDU
Dün öğleden sonra AK Parti Genel Merkezi'nde müthiş bir hareketlilik yaşandı. Ankara'ya çağrılan 4 isimden il başlarda İbrahim Küçükoğlu ismi ön plana çıktı. Öyle ki, AK Parti'deki bu süreçle ilgili paylaşımları tam isabet çıkan twitter'daki Başkentçi hesabı da, İbrahim Küçükoğlu'nun ismini takipçileriyle paylaştı. Ancak bu andan itibaren devreye Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ girdi. Fatih Yeşilyurt'u desteklediği herkesçe bilinen Akdağ, desteklediği ismin il başkanı atanması için mücadele etti. Bu gelişmenin ardından akşam saatlerinde ibre yeniden Fatih Yeşilyurt'a döndü.  
Sonuç olarak akşam saatlerinde yapılan ve 21.15 sıralarında sona eren görüşmelerin ardından Fatih Yeşilyurt'un il başkanı olduğu resmen açıklandı.  

Editör

Son Güncelleme: 18.06.2014 22:17
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAK PartiIl Başkanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.