AK PARTİ ADAY ADAYI TÜRETKEN'E ESNAFTAN SICAK İLGİ

AK Parti Erzurum milletvekili aday adayı Prof.Dr.Bahattin Türetken, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

11 Mart 2015 Çarşamba 07:35
AK PARTİ ADAY ADAYI TÜRETKEN'E ESNAFTAN SICAK İLGİ
AK Parti’den aday adaylığı açıklandıktan sonra ilçeler ve teşkilatlar başta olmak üzere ziyaretlerini aralıksız sürdüren AK Parti Erzurum milletvekili aday adayı Prof.Dr.Bahattin Türetken, zamanının bir bölümünü de esnaf ziyaretlerine ayırıyor.

Yaşlı, genç, kadın, erkek her kesinden insanın büyük ve sıcak ilgi gösterdiği AK Parti Erzurum milletvekili aday adayı Prof.Dr.Bahattin Türetken, kendisine gösterilen ilgiden memnun. Erzurum halkının tüm yaş grupları ve çalışan kesimiyle sıcak kanlı, güleç, karşısındaki kim olursa olsun saygılı ve anlayışlı olduğuna dikkat çeken Prof.Dr.Bahattin Türetken, “Bizim insanımızın sıcaklığı, insancıl yaklaşımı inanın dünyanın hiçbir yerinde yok. Boşuna Dadaş denildiğinde, ‘mert, yiğit, cana yakın, misafirperver’ diye tanıtmıyoruz. İnsanlarımız bizi bağrına basıyor. Unvanımızı, kim olduğumuzu sorgulamıyorlar. Bizde, kendilerine bugün olduğu gibi, seçilirsek vekil olduğumuzda da yine ayaklarına gidip, sorunlarını dinleyip, çözüm bulmaya çalışacağımıza söz veriyoruz. Kadirşinas Erzurum insanı, kendisinden olana sahip çıkar. Bizde onlara sahip çıkmak için yola çıktık” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 11.03.2015 07:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.