YASAKÇI ZİHNİYET

Erzurumlu şehit Mücahit Daştan'ın Erzurum Havalimanı'ndaki karşılama töreninde gazeteciler çitlerin ardından çekim yaptı.

12 Aralık 2012 Çarşamba 19:04
YASAKÇI ZİHNİYET

Erzurumlu şehit polis memuru Mücahit Daştan'ın kentteki karşılama töreninde gazetecilere üvey evlat muamelesi yapıldı. Zor çalışma ortamında mesleğini en iyi şekilde icra etmeye çalışan meslektaşlarımız karşılama töreninde çitlerin ardından çekim yapmak zorunda kaldı. Erzurum Valiliği yetkilileri izin almak için kendileriyle görüşen gazetecilere red cevabı verince akrobatik hareketler yaparak en iyi görüntü ve kareyi yakalamaya çalışan gazetecilere verilen önem bir kez daha gündeme geldi. Her fırsatta yasakçı bir anlayışı öngören yetkililerin bu tavrını anlamakta güçlük çeken gazeteciler, "Ne diyelim burası Erzurum. Ülkenin dördüncü büyük Bab-ı Alisi'ni yok sayan, bizlere ikinci sınıf muameleyi reva gören mantığı anlamak çok güç" diye dert yandılar. 

Editör

Son Güncelleme: 12.12.2012 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.