İftarda açıyor, sahurda kapatıyoruz…

Ekranlarda Erzurum hakimiyeti var…

admin
admin
04 Nisan 2024 Perşembe 12:35
İftarda açıyor, sahurda kapatıyoruz…

Vedat REFAYELİ

Ramazan ayında bu yıl Erzurumlu sunucu bereketi yaşanıyor.

Bir başka deyişle bu Ramazan tüm Türkiye’de ekranlarda Erzurumlu hakimiyeti var.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı sevgili Ergün Engin, benden önce davranmış, yazı konusu yapmak istediğim bu hakimiyeti kendi sosyal medyasından paylaşmış.

Now TV’de Fatih Savaş hocam başta olmak üzere, TRT 1’de Dursun Ali Erzincanlı, Star TV’de Halil Necipoğlu, TV Net’te Erkan Aydın, Ülke TV’de Nurullah Genç ve A Haber’de Tahir İnan, gerek iftar ve gerekse sahur proğramları ile bizleri adeta hemşehrileri olarak ekranlara kilitledi. Canlı yayınlanan ve de konukların de yeraldığı proğramlarda zaman zaman bu konukların da Erzurumlu olması, biz ekran karşısındakileri mutlu ediyor.

Zaman zaman bir kanala takılıyorum, zaman zaman bir başka kanalda kalıyorum.

İftarı bu hemşehrilerimle açıyor, sahurda bu hemşehrilerimle vedalaşıyorum.

Güzel bir hizmete soyunan ve pek de alanlarında başarılı olduklarını gözlemlediğimiz ve dahi gururlandığımız, göğüslerimizi kabartan bu hemşehrilerime, gerek yayın hayatında ve gerekse sosyal yaşamlarında başarılar ve sağlıklar diliyorum.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.