Lütfen azımızı çok say Müslim Müdür!

Lütfen azımızı çok say Müslim Müdür!

admin
admin
01 Aralık 2021 Çarşamba 07:19
Lütfen azımızı çok say Müslim Müdür!

Vedat REFAYELİ

TRT Erzurum Haber Müdürü iken, yaptığı başarılı çalışmalarından ötürü bunu gören Genel Müdürlük, onu Ankara’ya, Yurt Haberler Müdürlüğü’ne taşıdı.

O da geçen kısa zaman içerisinde başkentte de, haberin göbeğinde de boş durmadı, farkındalık yaratan işlere imza attı, TRT’nin gözbebeklerinden oldu.

Geçen bu süre içerisinde memleketini, doğduğu ve ilk maaşını aldığı toprağını unutmadı, Erzurum Haber Bürosundaki arkadaşlarıyla birlikte sık sık Erzurum’u TRT HABER ekranlarına taşıdı, vefasını gösterdi.

Hiçbir maddi menfaat beklenmeksizin yapılan emekler var ortada, yakından müşahede ediyoruz.

Ancak.

Erzurum’un hemen hemen hergün canlı yayınla ekrana çıkmasında payı olduğuna inandığım bu isme, Müslim Demircan Müdürüme biz sadece kuru bir teşekkürü çok görürken, bir de baktık ki Urfalılar plaket veriyor.

Ankara’daki Şanlıurfalılar Platformu, TRT Haber kanalında çok sayıda Urfa haberi yapılmasından ötürü Müslim Demircan’ı ödüle layık gördü.

Hem de mesleğinde en iyiler ödüllerinin birini.

Onu bilmem ama hem hemşehrisi hem de meslektaşı olarak ben biraz burkuldum.

‘’Bu tarz ödüllerle emeklerimizin takdir edilmesi, bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Beni “Mesleğinde En İyiler” ödülüne layık gören, Türkiye Şanlıurfa Platformu ve birbirinden kıymetli üyelerine teşekkür ediyorum’’ diyen Müslim Müdürümü ben de bu ödülünden dolayı tebrik ederken, Erzurum’a yaptıklarından şimdilik teşekkür ettiğimizi, azımızı çok saymasını diliyorum…

Editör

Son Güncelleme: 01.12.2021 07:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.