Gazeteci Onur Sağsöz korkuttu

Erzurum Ajans Yazı İşleri Müdürü Onur Sağsöz, kalp krizi geçirdi.

admin
admin
04 Ağustos 2023 Cuma 09:34
Gazeteci Onur Sağsöz korkuttu

Acil müdahaleyle anjiyo yapılan Sağsöz'ün kapalı olan bir damarına stent takıldı. Tecrübeli gazetecinin tedavisi sürüyor.

Kentte gündem belirleyen yazılarıyla takip edilen gazeteci Onur Sağsöz, önceki gün öğlen saatlerinde çalışma ofisinde rahatsızlandı.

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne götürülen Sağsöz’ün kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Yapılan tahlil ve tetkiklerin ardından anjiyo olmasına karar verilen Onur Sağsöz, Özel Buhara Hastanesi’ne getirildi.

Kardiyolog Prof. Dr. Serdar Sevimli’nin başarılı müdahalesi ile anjiyosu yapılan ve bir damarına stent takılan Sağsöz, yoğun bakıma alındı. Tedavisine Buhara Hastanesi’nde devam edilen gazeteci Sağsöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Sağsöz, “Herkese günaydın. Dün bir kalp krizi geçirdim ve hemen anjiyo oldum. Prof. Dr. Serdar Sevimli, tek stentle güncelledi kalbimi… Zor bir gündü ama şükürler olsun atlattım. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın” ifadelerini kullandı.

DOĞUTÜRK ailesi olarak, değerli meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizle Allah’tan acil şifa diliyoruz.

Editör

Son Güncelleme: 04.08.2023 10:08
Anahtar Kelimeler:
ErzurumOnur SağsözKalp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah.c 2023-08-06 12:30:09

Geçmiş olsun rabbimden acil şifalar diliyorum.