ÖZÇAYLAK’IN ACI GÜNÜ

Pusula Gazetesi Yazarı ve Bölge Haberler Müdürü Sinan Özçaylak‘ın dedesi Nizamettin Gedikli (82) geçirdiği bir rahatsızlık sonucu Hakk’ın rahmetine kavuştu.

12 Ekim 2012 Cuma 17:15
ÖZÇAYLAK’IN ACI GÜNÜ

Pusula Gazetesi Yazarı ve Bölge Haberler Müdürü Sinan Özçaylak‘ın dedesi Ziyaattin Gedikli (82) geçirdiği bir rahatsızlık sonucu Hakk’ın rahmetine kavuştu. Merhumun cenazesi Gez Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından ebedi istirahatgahına tevdi edildi. Merhumun cenaze namazına kentte görev yapan kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, gazeteciler ile Özçaylak ailesinin dostları ve akrabaları katıldı. Cenaze merasiminde gazeteci Özçaylak, vatandaşların başsağlığı dileklerini kabul etti. Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası merhum Gedikli, Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Biz de Doğutürk ailesi olarak olarak merhuma Allah’tan rahmet meslektaşımız Sinan Özçaylak ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

Editör

Son Güncelleme: 12.10.2012 18:20
Anahtar Kelimeler:
Sinan ÖZÇAYLAK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.