TRT’DE MÜZİK ZİYAFETİ DEVAM EDECEK

TRT Erzurum Müdürlüğü, yeni yayın döneminde de Türk Halk ve Türk Sanat Müziği’nin seçkin örneklerini ekranlara taşıyacak.

10 Eylül 2013 Salı 21:56
TRT’DE MÜZİK ZİYAFETİ DEVAM EDECEK
TRT Müzik ekranlarında her Perşembe saat 15:00’da başlayacak “ RADYO GÜNLERİ ERZURUM ” programına müzik dünyasının sevilen sesleri konuk olacak. Erzurum’un yanı sıra çevre illerde de gerçekleştirilecek bölümler ile bölgenin zengin kültürü ekranlara taşınacak. Türk Halk Müziği’nin ve Türk Sanat Müziği’nin genç yetenekleri de programa renk katarak müziksevelerle buluşacak. “RADYO GÜNLERİ ERZURUM” programını müzikseveler stüdyodan canlı izleme imkanına sahip olacak.Programın sunuculuğunu daha önce olduğu gibi Erzurum’un yetiştirdiği değerlerden biri olan Türk Halk Müziği sanatçısı Nurullah Akçayır yapacak. Gerek zengin içeriği gerek birbirinden değerli konukları ile büyük ilgi gören programda Türküler eşliğinde Anadolu Kültürü’nün farklı renklerini yansıtan halk oyunlarının güzel örnekleri sunulacak. Doğu Anadolu Bölgesi’nde tüm canlılığı ile yaşatılan aşıklık geleneğinin güçlü temsilcileri de programda yer alacak.

Editör

Son Güncelleme: 10.09.2013 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.