Bedia Akartürk yaptı, Nurullah Akçayır yedi!

Başlığın biraz absürt durduğunun ben de farkındayım!

admin
admin
27 Ocak 2024 Cumartesi 12:26
Bedia Akartürk yaptı, Nurullah Akçayır yedi!

Vedat REFAYELİ

Genelde siz ‘Nurullah Akçayır çaldı, Bedia Akartürk okudu’ şeklinde bir cümle bekliyor olmalısınız ama o iş öyle değil işte!

TRT’nin eski Erzurumlu sanatçılarından Nurullah Akçayır’ın sahibi olduğu Ankara Dikmen’de ki stüdyosuna gelen duayen sanatçı Bedia Akartürk, albüm çalışması için burada sadece stüdyoya girmiyor, ara sıra mutfağa da giriyor.

Altın Kaşık ve Konya Bülbülü albümlerini burada hazırlayan ünlü sanatçı, hem müzik yönetmeni hem de bağlamacısı olan Name Stüdyosu’nun sahibi Nurullah Akçayır’ın acıktığını görünce mutfağa girdi, kendi elleriyle yemek yaptı.

Akçayır, bol marullu, soslu etli bir yemek yapan ve mutfakta da ne denli hünerli olduğunu gösteren Bedia Akartürk’ün yemeğini bir solukluk etti!

‘’Bedia abla yemeği’’ adını verdiği etli yemeğin tadını halen daha unutmadığını söyleyen Akçayır, ‘’Keşke yeni bir albüm çalışması daha olsa da Bedia abla gelse, hem albüm hem de o yemekten yapsa!’’ diyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.