Gel de şaşma!

Hafta sonu 25 çiftin nikahı kıyılmış!

admin
admin
21 Temmuz 2023 Cuma 11:10
Gel de şaşma!

Vedat REFAYELİ

Rakam kadar yeri ve zamanı da ilginç gelmese paylaşmayacaktım.

Bildiğiniz gibi sadece Büyükşehir Belediyesi değil, öteden beri merkezdeki Palandöken, Yakutiye ve Aziziye Belediyesi’nde de nikah işlemleri yapılıyor.

Sadece Yakutiye Belediyesi Evlendirme Memurluğu, geçen hafta sonu, yanı Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere iki gün içinde 25 nikah kıyarak bir rekora gitmiş.

Evlendirme Hizmetleri Şefi Mensur Akdemir, 20 yılı aşkın süredir nikah kıydığını belirtirken, hayatında ilk defa bu kadar çok nikahı geçen hafta yaşadıklarını anlattı.

Akdemir, ‘’İlk defa oluyor desem yalan olmaz. Koştur koştur bir hafta sonu yaşadık. O nikahtan o nikaha koştuk. Gün yetmedi adeta. Tam tamına 25 nikah gerçekleştirdik. Böylesi bir şeyi son 20 yılda 20 bin nikah kıyan biri olarak çok şaşırdım. ’’ dedi.

Peki, ben şaşırdım mı, evet!

Açık söylemeliyim ki böylesi bir dönemde o kadar nikaha şaşırdım oğlu şaşırdım!

Editör

Anahtar Kelimeler:
Gel De şaşma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.