AKSAKAL EVLİ GAZETECİLER KERVANINA KATILDI

Erzurum’da günlük olarak yayınlanan Milletin Sesi Gazetesi muhabirlerinden Muhammed Hanifi Aksakal, evli gazeteciler kervanına katıldı. Aksakal, Hatice Karaoğlu ile dünya evine girdi.

23 Haziran 2014 Pazartesi 07:44
AKSAKAL EVLİ GAZETECİLER KERVANINA KATILDI
Genç gazeteci Muhammed Hanifi Aksakal'da, evli gazeteciler kervanına katıldı. Erzurum’da günlük olarak yayınlanan Milletin Sesi Gazetesi Muhabirlerinden Muhammed Hanifi Aksakal, Erzurum Öğretmenevi’nde düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. Hatice Aksakal(Karaoğlu) ile hayatını birleştiren Hanifi Aksakal, böylece bekarlığa veda etti. Genç çiftin nikahını Erzurum Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Memuru Kuddusi Tırpan kıydı. Nikah şahitliklerini ise Uğur Aksakal ile Reşit Karaoğlu yaptı. Hz. Ömer Camii İmam Hatibi Osman Temel de, nikah töreninde Kur’an-ı Kerim Tilaveti okurken ilahi seslendirdi. Semazen gösterisinin de yapıldığı nikah töreninde genç çift oldukça mutlu gözüktü. Davetliler Aksakal ve Karaoğlu ailelerinin gurur günlerinde onları yalnız bırakmadı. Nikah merasimi takı töreni ile sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 23.06.2014 07:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.