UYGUNSUZ VAZİYETTE YAKALANDI, İKİ POLİSİ YARALADI

Erzurum’un Horasan ilçesinde metruk bina içerisinde 18 yaşından küçük bir genç kız ile uygunsuz vaziyette yakalanan M.A., kendisini gözaltına almak isteyen iki polis memuruna karşı koyarak attığı taşlarla hafif yaraladı.

01 Mart 2014 Cumartesi 16:22
UYGUNSUZ VAZİYETTE YAKALANDI, İKİ POLİSİ YARALADI
Alınan bilgiye göre, bugün saat 13.30 sıralarında Erzurum-Horasan yolu üzerindeki boş bir metruk bina içerisinde küçük yaştaki Ç.Y. ile M.A.’nın uygunsuz bir şekilde görünmesi üzerine vatandaşlar tarafından polise ihbar edildi. Yapılan ihbarı değerlendiren Horasan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı bir ekip, metruk bina içerisinde genç kız ile arkadaşını uygunsuz şekilde yakaladı. Gözaltına alınmasına öfkelenen M.A., elindeki taşlarla polise saldırması sonucu iki polis hafif şekilde yaralandı. Horasan Devlet Hastanesi’nde yaralanan iki polis memuruna 10 gün iş göremez raporu verildi.
Gözaltına alınan M.A. reşit olmayan genç kızla ilişkiye girmek, görevli polis memurlarına mukavemet etmek suçundan adliyeye sevk edildi.

Editör

Son Güncelleme: 01.03.2014 16:22
Anahtar Kelimeler:
ErzurumHorasanPolis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.