Bu hiç olmamış, nokta!

Bu hiç olmamış, nokta!

admin
admin
01 Eylül 2023 Cuma 11:30
Bu hiç olmamış, nokta!

Vedat REFAYELİ

Her gün çok sayıda yerli ve yabancı turistin alışveriş yapmak üzere geldiği Taşmağazalar’da herkes bir görüntüye takılıp kalıyor!

Bir süre önce Emniyet Müdürlüğü tarafından Taşmağazalar girişinde oluşturulan polis noktası, ilkel görüntüsü ile görenlerin şaşkınlığına yol açıyor.

Emniyet Müdürlüğü’nce bir süre önce Taşmağazaları’nı Koruma ve Yaşatma Derneği yönetimi tarafından talep edilen polis noktası oluşturuldu ama gel gör ki, ortaya çıkan görüntü hiç hoş değil.

Derme-çatma bir bina yapıldı, polis ve bekçi görevlendirildi ama basit bir müştemilatı andırması, kuşkusuz gören vatandaşları da rahatsız ediyor.

Kaldı ki bu polis noktasının tam da tuvaletlerin üstünde yeralması, artık halledilmesi elzem bir meseledir ki, yeni Emniyet Müdürümüz Kadir Yırtar illa ki bir şeyler yapacaktır diye düşünüyorum.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.