ESRAR VE KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince çevreyolunda uyuşturucu ve kaçak sigara sevkiyatının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda; 17 bin 457 paket kaçak sigara ele geçirildi.

01 Mart 2013 Cuma 17:43
ESRAR VE KAÇAK SİGARA OPERASYONU
Edinilen bilgiye göre, Erzurum il merkezinde bir kargo toplanma merkezi ve bir adrese gerçekleştirilen operasyonda toplam 17 bin 457 paket kaçak sigara ele geçirilirken, 1 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

9 KİLO ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

Narkotik dedektör köpeği Çapkın desteğinde Erzurum ili Çat yolunda gerçekleştirilen operasyonda; bir firmaya ait şehirlerarası otobüs içerisinde yolculuk yapan Diyarbakır ili nüfusuna kayıtlı N.A isimli şahsın üzerinde 1 gram plaka esrar maddesi ve kendisine ait olduğunu kabul ettiği valiz içerisinde şeffaf jelatine ve balmumuna sarılı 4 adet büyük paket içerisinde toplam 9 kilo 700 gram esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde nakli ve ticareti suçundan gözaltına alınan N.A isimli şüpheli hakkında tahkikat neticesi adli mercilere sevk edildi.

Editör

Son Güncelleme: 01.03.2013 17:44
Anahtar Kelimeler:
ErzurumEsrarSigara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.