ERZURUM EMNİYETİNDE BÜYÜK DEĞİŞİM

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğünde yapılan düzenlemede ise 51'i rütbeli 247 polisin görev yeri değiştirildi.

06 Şubat 2014 Perşembe 11:04
ERZURUM EMNİYETİNDE BÜYÜK DEĞİŞİM
Edinilen bilgiye göre, Erzurum Emniyet Müdürlüğünde farklı birimlerde görev yapan 51'i il emniyet müdür yardımcısı, ilçe emniyet müdürü, şube müdürü, emniyet amiri ve başkomiser rütbesinde olmak üzere 247 polis başka görevlere atandı.
Düzenlemeyle, 6 emniyet müdür yardımcısının görevlerinde değişikliğe gidildi. Aralarında kaçakçılık, asayiş, istihbarat ve trafik şube müdürlerinin de bulunduğu toplam 22 şube müdürünün görev yerinde değişiklik yapıldı. Farklı birimlere şube müdürü olarak tayin edilen Palandöken, Yakutiye ve Aziziye ilçe emniyet müdürlükleri görevlerine de atamalar gerçekleştirildi.
Farklı birimlerde görev yapan 196 polis memurunun da görev yeri değiştirildi.

Editör

Son Güncelleme: 06.02.2014 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muharrem aydın 2014-02-06 13:26:43

emliyettteki kabuk deyişimi çok geçte kalınmış olsada zarrarın neresinden dönsek kar misali özelim kurum çikar ve kendi menfaatlarını koruyarak nice suçsuz insanların canını yakarak ve de vlete karşi yapılanmalarının önüne geçmek gerekiyodu içiçlerine teşekkürü bir borç biliyom sevgi ve saygılarımla